Nabobrag i Liverpool når Everton gæster Anfield

Liverpool vil forsøge at konsolidere eller måske endda forbedre positionen i Premier League yderligere, når de tager imod Everton den kommende lørdag. Liverpool er placeret som nummer 6 i stillingen med 40 point for 24 kampe. Everton ligger til gengæld 3 point bagefter som nummer 7.

The Reds er sendt til tælling efter 3 nederlag i træk i de seneste runder Premier League. Deres kommende kamp mod The Toffees ligner dog en god mulighed for at rette op på skuden.

Liverpool fortsætter skuffende resultater.

Oven på en serie af skuffelser i den senere tid sætter Liverpool næsen op efter et bedre resultat den kommende lørdag. I deres tre foregående kampe blev Liverpool smadret af Manchester City i et 4-1 nederlag, hvorefter de led et 3-1 nederlag mod Leicester for senest at sikre en 2-0 sejr mod RB Leipzig i Champions League.

Med 1 sejr i de seneste 6 hjemme kampe siden december har formen været horribel for Liverpool indtil videre i denne sæson. Imponerende nok er de stadig kæmpe favoritter til at afslutte den ringe stime den kommende lørdag.

Everton drømmer om at stoppe ringe stime.

Everton går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres tre foregående kampe Everton sikrede sig en 5-4 sejr mod Tottenham i FA Cup, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Fulham for senest at tabe 3-1 mod Manchester City.

Der kan være en øretæve på menuen for Everton på lørdag, selv når deres 4 sejre i de seneste 6 kampe på udebane tages i betragtning.

Liverpool vs The Toffees h2h

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da The Reds senest mødte The Toffees på Goodison Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 2-2. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i Premier League sætter Liverpool næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Everton.

  • Liverpool har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Liverpool har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • Everton ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Everton er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Everton har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.

Ifølge bookmakerne er Liverpool favoritter til sejren. Et væddemål på en hjemmesejr giver dig 1.47 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Liverpool har 68% chance for en sejr mod Everton. Er du fristet af et væddemål på Everton er den bedste pris 6.50 på oddset med.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.62 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 62% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.30 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics