Liverpool mod Everton i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Liverpool skal teste formen af mod Everton på søndag, når de mødes i Premier League på Anfield. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Liverpool samlet 76 point efter 32 kampe. På 29 point befinder Everton sig rangeret som nummer 17 for 32 afviklede kampe.

Everton går ind til kampen mod Liverpool den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Liverpool præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 3 mål, et gennemsnit på 0.3 pr. kamp med clean sheets i 8 af dem.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Everton.

 • Liverpool har ikke tabt 35 af 36 af deres seneste hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 31 af deres seneste 33 hjemmekampe
 • Liverpool vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Everton i de seneste 16 udekampe
 • Everton tabte 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Everton har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste udekampe
 • Liverpool har har ikke tabt i 28 af 30 seneste kampe mod Everton
 • Liverpool har scorede i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Everton
 • I 3 ud af 4 seneste Liverpool hjemmekampe mod Everton var antallet af mål under 2.5
 • Liverpool har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Everton
 • I 3 ud af 4 seneste Liverpool hjemmekampe mod Everton var antallet af mål under 3.5

Form Liverpool mod Everton

Liverpool fortsætter pointhøsten.

Liverpool ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Benfica. Herefter var de oppe imod Manchester City i en kamp, der sluttede 3-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Manchester United, som blev nedlagt med 4-0.

Everton drømmer om mere.

Everton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Burnley gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Manchester United, inden de senest spillede 1-1 mod Leicester.

Liverpool v Everton Indbyrdes historik

Liverpool tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 4-1 tilbage i December 2021 i Premier League. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Everton, der siger 4-5-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Everton. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 34 fortæller os, hvor Liverpool og Everton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Anfield.

Liverpool mod Everton – Hold øje med…

Med 22 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Mohamed Salah så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.