Liverpool mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton rejser på lørdag til Anfield for at møde Liverpool i en Premier League kamp.

Liverpool er nummer 4 i tabellen med 17 point efter otte kampe, mens Everton rangerer som nummer 16 med syv point efter otte kampe.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Everton præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Liverpool har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter otte kampe. De kan i stedet fremvise fem sejre og to uafgjorte. Liverpool lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 18 kampe.

Everton har indtil videre præsteret to sejre og en uafgjorte samt fem nederlag i Premier League.

Vores tip

Form Liverpool mod Everton

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Tottenham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Union St.Gilloise, inden de senest spillede 2-2 mod Brighton. Liverpool har vist potent form på Anfield med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod tre imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Everton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Aston Villa med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Luton. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Bournemouth. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Everton to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 13 mål.

Liverpool tog syv point fra deres seneste tre opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet to sejre af sig efter syv mål scoret og tre indkasseret. Everton opnåede nul sejre og nul point i de seneste to kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede nul gange i disse kampe, men lukkede også selv fem ind.

Liverpool vs Everton – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Everton den kommende lørdag. Curtis Jones og Alexis Mac Allister er ikke til rådighed for Liverpool-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Cody Gakpo, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara er blandt de fire spillere, som mangler for Liverpool den kommende lørdag.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Liverpool.

Det er navne som Andre Gomes, Dele Alli, Jack Harrison og Seamus Coleman, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Liverpool mod Everton – indbyrdes historik

Liverpool vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Liverpool går til kampen mod Everton med en 5-4-1 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

I tre af de tidligere ti kampe mellem Liverpool og Everton scorede begge hold.

Liverpool mod Everton Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Mohamed Salah viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Liverpool bør bringe ham i spil mod Everton. Sidstnævnte ankommer med Abdoulaye Doucoure, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Liverpool har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med ni sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens nul kastede nederlag af sig. Everton vandt seks af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede tre uafgjort og tabte en gange i denne stime. Liverpool præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Anfield.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Liverpool har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Everton et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der var over 2.5 mål i ni af Liverpools foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.5 mål i processen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.