Liverpool mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool agerer værter på Anfield for gæsterne fra Everton til et opgør i Premier League den kommende mandag.

Liverpool går ind til runde 23 som nummer 10 i Premier League tabellen med 29 point på kontoen. Med 20 runder bag dem har Everton samlet 18 point, hvilket giver dem en placering som nummer 18 i stillingen.

Liverpool fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende mandag. Everton bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Liverpool kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Liverpool er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson.

Everton har indtil videre præsteret fire sejre og seks uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Everton.

  • 11 af Liverpool’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Liverpool har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Everton i de seneste 11 kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Everton har spillet, har begge hold scoret
  • Everton var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 11 af Everton’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Everton har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Liverpool mod Everton

Liverpool har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Chelsea, hvorefter de mod Brighton tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Wolverhampton, der vandt 3-0. Liverpool præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Anfield. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede otte mål.

Everton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Southampton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til West Ham, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Arsenal. Everton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede ni og scorede en mål.

Liverpool tog 17 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fem sejre af sig efter 20 mål scoret og ti indkasseret. Liverpool scorede fem mål og indkasserede selv 12 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og syv point.

Liverpool vs Everton – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Everton den kommende mandag.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Everton med på Anfield.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på mandag møder Liverpool.

Det er navne som Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Liverpool mod Everton – indbyrdes historik

Liverpool har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 24 indbyrdes opgør mod Everton. Hverken Liverpool eller Everton formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool67% chance for at banke Everton. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod Everton udbetaler 6.00 i gevinst på oddset for en sejr. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Liverpool vandt fem af de seneste fem opgør, mens Everton vandt en af de foregående ti kampe. Der er odds 1.50 på en sejr til hjemmeholdet.

De seneste møder mellem Liverpool og gæsterne fra Everton har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Liverpool mod Everton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Alex Oxlade-Chamberlain ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Everton sætter deres lid til, at Demarai Gray kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Liverpool vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Everton vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Liverpool har set seks af deres seneste 10 kampe i Anfield gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i tre Evertons seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Liverpool har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Everton et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.