Liverpool skal generobre Anfield når Fulham kommer på besøg

Liverpool tager imod Fulham søndag den 7. marts kl. 15:00 på Anfield i Premier League. Her er The Reds med 1.40 store favoritter til at tage alle tre point. Med en placering som nummer 7 i tabellen har Liverpool samlet 43 point efter 27 kampe. På 23 point befinder Fulham sig rangeret som nummer 18 for lige så mange kampe.

Liverpool kan lukke runden på en placering i top seks ved at nedlægge Fulham den kommende søndag i Premier League.

Liverpool fortsat skidt kørende.

The Reds går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres tre foregående kampe blev Liverpool udspillet 2-0 af Everton, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod Sheffield United for senest at lide et 1-0 nederlag mod Chelsea.

Med 0 sejre i de seneste 6 hjemmekampe siden januar har formen været horribel for Liverpool i de seneste måneder. Imponerende nok er de stadig kæmpe favoritter til at afslutte den ringe stime på søndag.

Fulham håber på yderligere point til samlingen.

Fulham har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Fulhams 3 seneste kampe har de præsteret en 1-0 sejr mod Sheffield United, hvorpå fulgte en kedelig 0-0 mod Crystal Palace for senest at tabe 1-0 til Tottenham.

Fulham kan tage beskedne 1 sejr i de seneste 6 udekampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Fulham.

The Reds vs Fulham h2h

Head-2-Head

Sidste gang The Reds spillede imod Fulham var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Craven Cottage sluttede 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har The Reds haft godt styr på Fulham igennem et par sæsoner med en 7-1-2 fordel i Premier League inden deres kommende møde.

  • Liverpool har tabt i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool ikke vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Liverpool har tabt i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe.
  • Fulham er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 15 of 17 seneste Fulham kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 seneste Fulham kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Fulham kampe var antal mål UNDER 2.5.