Liverpool mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool tager den kommende søndag imod Fulham i Premier League på Anfield.

Liverpool er nummer 3 i tabellen med 28 point efter 13 kampe, mens Fulham rangerer som nummer 14 med 15 point efter 13 kampe.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede otte mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Hvad målscoring angår, er Fulham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Liverpool har vundet otte sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden en kamp i denne sæson i Premier League. Liverpool er på en fantastisk stime af intet mindre end 18 kampe i træk på Anfield uden nederlag.

Fulham kigger på fire sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. Fulham lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • Liverpool scorede i deres seneste 34 kampe
  • Liverpool var i vandt de seneste 10 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 18 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 36 af deres seneste 37 hjemmekampe
  • Liverpool vandt deres seneste 10 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 13 af de seneste 15 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Fulham i 8 af de seneste 10 udekampe

Form Liverpool mod Fulham

Liverpool virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Brentford, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 1-1 mod Manchester City, hvorpå LASK blev besejret 4-0. Liverpool har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 17 gange, mens de indkasserede to mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Fulham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Manchester United. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til Aston Villa, for så at svare igen med en 3-2 sejr over Wolverhampton. Fulham vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv fem.

Liverpool noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også to selv. Fulham opnåede nul sejre og en point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Liverpool vs Fulham – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Alexis Mac Allister behøver ikke klæde om, når Liverpool næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Diogo Jota, Alisson Becker, Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Fulham med på Anfield.

I værste fald må Fulham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Adama Traore, Tyrese Francois, Rodrigo Muniz, Issa Diop og Steven-Andreas Benda, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Liverpool mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Liverpool. I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Anfield den 3 maj 2023. Liverpool har generelt overtaget mod Fulham,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.25.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Liverpool og Fulham var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Liverpool mod Fulham Spiltips

Mohamed Salah har syv mål i seks Premier League kampe for Liverpool, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Fulham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Willian, der har banket tre mål ind i Premier League.

Liverpool vandt ti af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til nul nederlag. Fulham vandt to af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Fulham scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Liverpool scorede kampens første kasse i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Liverpool præsterede et gennemsnit på 2.2 mål, mens Fulham snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.