Liverpool mod Leeds i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Anfield den kommende onsdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Liverpool som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Leeds.

Liverpool er placeret som nummer 2 i tabellen med 57 point efter 25 kampe. Leeds ligger på en placering som nummer 15 i stillingen med 23 point ovenpå deres 25 opgør.

Liverpool går ind til kampen i håbet om at hale yderligere ind på Manchester City i tabellen. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for tre point.

Liverpool har før kampen på onsdag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 8 mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Leeds kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 30 mål imod. Det giver et snit på 3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Leeds.

 • Liverpool har ikke tabt deres seneste 28 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 50 af deres seneste 52 kampe
 • Liverpool vandt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Liverpool i 5 af de seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Leeds i 21 af de seneste 22 udekampe
 • Leeds har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Liverpool har scorede i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Leeds
 • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Liverpool har spillet mod Leeds har begge hold scoret
 • Liverpool har har ikke tabt i de 9 seneste kampe i træk mod Leeds
 • I de seneste 3 Liverpool hjemmekampe mod Leeds var summen af mål over 3.5
 • I 5 ud af 6 seneste Liverpool hjemmekampe mod Leeds var antallet af mål over 2.5

Form Liverpool mod Leeds

The Reds bøjer sig ikke

Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Burnley nedlagt 1-0, hvorefter det blev 2-0 mod Inter. Senest måtte også Norwich bøje sig i et 3-1 nederlag.

Leeds håber på frisk start.

Leeds har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Aston Villa, hvorefter de mod Everton tabte 3-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester United, der vandt 2-4.

Liverpool skulle bare have én spiller siddende, når de møder Leeds på Anfield. Sheyi Ojo sidder over for Liverpool i deres kommende opgave på grund af en skade. I værste fald må Leeds finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Stuart Dallas, Patrick Bamford, Junior Firpo, Liam Cooper, Kalvin Phillips og Ian Poveda er alle blandt de 6 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leeds, når de drager til Anfield.

Liverpool v Leeds Indbyrdes historik

The Reds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i September 2021 i Premier League. Liverpool møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Leeds kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Liverpool og Leeds ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Anfield.

Der var over 3.5 mål i 7 af de foregående 10 kampe mellem disse to. Liverpool opererer med et snit på 2.3 mål i disse dueller, mens Leeds ligger på 1.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mohamed Salah. Han har vist flaget for Liverpool med 17 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Leeds har til gengæld forhåbninger om, at Raphinha kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.