Liverpool mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Liverpool byder Leeds op til dans på lørdag på Anfield stadion.

Liverpool går ind til runde 14 som nummer 8 i Premier League tabellen med 16 point på kontoen. Med 11 runder bag dem har Leeds samlet 9 point, hvilket giver dem en placering som nummer 18 i stillingen.

Liverpool har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Leeds præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Liverpool er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Premier League i denne sæson. Liverpool er på en fantastisk stime af intet mindre end 29 kampe i træk på Anfield uden nederlag.

Leeds har indtil videre præsteret 2 sejre og 3 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Leeds.

  • Liverpool har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Liverpool vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Liverpool har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 19 af de seneste 21 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 14 af de seneste 16 kampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 8 kampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 7 udekampe
  • Leeds tabte deres seneste 4 kampe

Form Liverpool mod Leeds

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke West Ham med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Nottingham F.. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over Ajax. Liverpool har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Premier League. Liverpool præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens 2 sluttede uafgjort og det blev til 0 nederlag. De hamrede 17 i kassen selv, mens de lukkede 5 mål ind.

Leeds har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Arsenal, før Leicester satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Fulham, der satte sig igennem med 2-3. De håbede på ikke at blive alt for involveret i nedrykningskampen i Premier League i denne sæson, men deres form er elendig og Leeds har kurs mod bunden. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 7.

Liverpool tog 5 point fra deres seneste 4 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 1 sejre af sig efter 10 mål scoret og 2 indkasseret. Liverpool scorede 5 mål og indkasserede selv 5 i deres foregående 4 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 1 sejre og 3 point.

Liverpool vs Leeds – Seneste nyt

Liverpool kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Leeds på lørdag.

Thiago Alcántara, Diogo Jota, Joel Matip, Luis Diaz, Arthur og Naby Keita er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Leeds med på Anfield.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Liverpool.

Tyler Adams, Leo Hjelde, Adam Forshaw og Stuart Dallas bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leeds, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Leeds – indbyrdes historik

Leeds formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 10 kampe mod Liverpool. Liverpool ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 6-0 i deres seneste to opgør mod Leeds. Liverpool har generelt overtaget mod Leeds,, og kan fremvise en nydelig 7-3-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.33.

Liverpool scorede mindst én gang i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Leeds i Premier League. Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Leeds.

Liverpool mod Leeds Spiltips

Roberto Firmino har været stærk for Liverpool i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Leeds håber, at Rodrigo kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Liverpool var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Leeds sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 6 nederlag. Liverpool sætter næsen op efter at komme på tavlen på lørdag, da Leeds var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til 4 clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var over 3.5 mål i 7 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Liverpool opererer med et snit på 2.8 mål i disse dueller, mens Leeds ligger på 0.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Liverpools sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.