Liverpool mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Liverpoolpå fredag møder Leicester City. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Nøjagtig 8 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Anfield.

Leicester City fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på fredag. Liverpool bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Liverpool har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Leicester City har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 6 gange.

Liverpool har vundet 7 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe i denne sæson i Premier League.

Leicester City har indtil videre præsteret 5 sejre og 2 uafgjorte samt 9 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Leicester City.

  • Liverpool scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Leicester scorede i deres seneste 15 udekampe
  • Leicester har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • 11 af Leicester’s seneste 13 udekampe havde over 2.5 mål
  • Leicester har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • 8 af Leicester’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål

Form Liverpool mod Leicester City

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Southampton med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-3 over Aston Villa. Liverpool har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Premier League. Liverpool præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Anfield. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 11 mål.

I deres seneste tre kampe formåede Leicester City først at banke West Ham med 0-2. Herefter nedlagde de også Milton Keynes Dons med 0-3, inden stimen stoppede mod Newcastle, der vandt en 0-3 sejr. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Leicester City kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Leicester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 13 mål.

Liverpool tog 14 point fra deres seneste 8 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 4 sejre af sig efter 18 mål scoret og 6 indkasseret. Leicester City opnåede 0 sejre og 0 point i de seneste 5 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 4 gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

Liverpool vs Leicester City – Seneste nyt

Liverpool kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Leicester City den kommende fredag.

James Milner, Curtis Jones, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur er blandt de 6 spillere, som mangler for Liverpool på fredag.

I værste fald må Leicester City finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leicester City, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Leicester City – indbyrdes historik

Liverpool sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Leicester City. I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Liverpool går til kampen mod Leicester City med en 7-1-2 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 70%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Liverpool og Leicester City fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Liverpool mod Leicester City Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Mohamed Salah viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Liverpool bør bringe ham i spil mod Leicester City. Sidstnævnte ankommer med Harvey Barnes, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.

Liverpool var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Leicester City sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på fredag. Liverpool åbnede scoringen i ikke færre end 7 af deres seneste 10 hjemmekampe. Leicester City har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i 7 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Liverpool presterte 2 mål i gjennomsnitt, mens Leicester City presterte 1 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af Liverpools sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.