Leicester skal forsvare førstepladsen i Liverpool

Hvem i alverden mod Liverpool sender på banen mod Leicester søndag aften i dagens sidste kamp i Premier League? Der mangler spillere til skader eller Corona på alle dele af banen, hvorfor der også er sjældne odds 1.87 for en hjemmesejr på Anfield. Synes man, at Leicester er en bedre spilfidus, skal man gå efter odds 3.80 på to-tallet.

Liverpool vs Leicester, Udsigt & Tip

Formen er fortrinlig hos begge parter, som også deres placering i tabellen indikerer. Liverpool vandt fem af deres seneste seks kampe med den ene undtagelse i udekampen i Manchester City, hvor alle parter var tilfredse med 1-1. Leicesters form er endnu bedre, da de har taget fuldt hus i deres seneste seks kampe.

Liverpool har haft et stærkt read på Brendan Rodgers’ Leicester. Den tidligere manager på Anfield har endnu ikke formået at besejre Liverpool, der har seks sejre i de to klubbers seneste syv møder. Undtagelsen var en 1-1 på Anfield i starten af 2019. Fem af de seneste opgør havde mindst tre mål, og fem af dem havde også mindst tre mål. Liverpools seneste fem hjemmekampe i Premier League kan også fremvise mindst tre mål og scoringer af begge hold.

Det tegner til en målrig kamp, for Liverpools defensiv har været hullet som en si i deres seneste kampe, også på Anfield, mens Leicester har været knivskarpe på udebane i denne sæson, og med de ufatteligt mange fravær, som Liverpool ser ud til at skulle stille op uden, er det en gylden chance for Leicester til at rokke Anfield i fundamentet.

Flere interessante tips