Liverpool mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton står overfor Liverpool på onsdag i et Premier League møde på Anfield.

Liverpool har taget føringen i Premier League efter at have opnået 57 point fra deres første 25 kampe. Luton halter 37 point efter oven på 24 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 17 i tabellen.

Luton ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 21 mål ind, eller 2.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Liverpool har vundet 17 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Premier League. Liverpools seneste 6 kampe bød på mere end 3.5 mål.

Luton har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Liverpool har ikke tabt 53 af 54 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 28 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 52 af deres seneste 53 kampe
  • Liverpool scorede i 52 af deres seneste 54 hjemmekampe i Premier League
  • Liverpool scorede i 45 af deres seneste 47 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 16 udekampe
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Luton i 21 af de seneste 23 kampe i Premier League
  • Luton scorede i deres seneste 11 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 11 udekampe i Premier League

Form Liverpool mod Luton

Liverpool har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Burnley, som blev slået 3-1, før de sejrede 1-4 over Brentford. Liverpool præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 16 i kassen selv, mens de lukkede otte mål ind.

Luton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 4-4 mod Newcastle, hvorefter de mod Sheffield United tabte 1-3. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester United, der vandt 1-2. Luton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv ti.

Liverpool noterede sig 19 point efter seks sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 15 mål, men indkasserede også tre selv. Luton opnåede nul sejre og en point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind.

Liverpool vs Luton – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp. Alexis Mac Allister behøver ikke klæde om, når Liverpool næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Alisson Becker, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Joel Matip og Stefan Bajcetic er blandt de otte spillere, som mangler for Liverpool på onsdag.

I værste fald må Luton finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Luton-truppen, er Marvelous Nakamba i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Liverpool mod Luton – indbyrdes historik

Hverken Liverpool eller Luton formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Liverpool vandt to af deres seneste fire kampe mod Luton, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten endte uafgjort.

Liverpool scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Luton i Premier League. Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Liverpool og Luton.

Liverpool mod Luton Spiltips

Diogo Jota har fire mål i seks Premier League kampe for Liverpool, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Luton. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Elijah Adebayo, der har banket fem mål ind i Premier League.

Liverpool vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Luton vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort tre gange og tabte tre kampe. Målene flyder rimeligt frit for Liverpool på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i ni af Lutons seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Liverpools forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på tre mål i løbet af denne serie. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Luton formåede at score to mål i gennemsnit.