Liverpool mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool agerer værter for Manchester City når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Premier League den kommende søndag på Anfield.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 23 point sammen på deres første 9 kampe. Liverpool er 10 point efter i stillingen med 8 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Manchester City er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Anfield Premier League.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

For for deres næste Premier League kamp, er Manchester City i enestående målform. I deres seneste 10 10 kampe bankede de i gennemsnit3.6 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 36 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål. Det sidste giver et snit på 1.1 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur 5 gange.

Liverpool har vundet 2 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i Premier League. Liverpool er på en fantastisk stime af intet mindre end 27 kampe i træk på Anfield uden nederlag.

Manchester City har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise 7 sejre og 2 uafgjorte frem.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Manchester City.

  • Liverpool har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Liverpool vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 26 kampe
  • Manchester City scorede i 31 af deres seneste 33 udekampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • Manchester City har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste udekampe
  • Manchester City vandt 8 af 9 af deres seneste kampe

Form Liverpool mod Manchester City

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Rangers med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Arsenal. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-7 over Rangers. Liverpool præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 3 uden vinder, mens de tabte 0, hvori de scorede 19 og indkasserede 7 mål.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 5-0 og 4-0 over F.C. København samt Southampton. Serien blev dog bremset mod F.C. København i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 3 uafgjort og led 0 nederlag. De scorede 16 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Liverpool vandt 2 kampe, scorede 19 mål og indkasserede 11 i deres foregående 6 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 8 point. Manchester City scorede 13 mål og lukkede 6 ind i deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem 2 sejre og 7 point.

Liverpool vs Manchester City – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele 8 spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp.

Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Luis Diaz, Arthur, Curtis Jones, Kevin Stewart, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Manchester City med på Anfield.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Liverpool.

Kyle Walker, John Stones og Kalvin Phillips bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Liverpool. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Liverpool går til kampen mod Manchester City med en 2-4-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Manchester City scorede i deres seneste 7 opgør mod Liverpool i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Liverpool og Manchester City.

Liverpool mod Manchester City Spiltips

Roberto Firmino har 6 mål i seks Premier League kampe for Liverpool, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Braut Haaland, der har banket 12 mål ind i Premier League.

Liverpool var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 5 gange og led 1 nederlag. Manchester City præsterede yderst acceptable 5 clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Liverpool holdt rent bur i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Liverpool formåede at score 1.4 mål i snit, hvorimod Manchester City snittede 2.4 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 7 gange i de kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Liverpools forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.9 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 3.5 mål i disse kampe.