Gigantiske odds 10 på Manchester United sejr over Liverpool!

Der spilles fire kampe denne søndag i Premier League og den ene af disse finder sted i Liverpool. Her tager hjemmeholdet Liverpool FC imod Manchester United på Anfield Road. Det er samtidig en kamp, hvor intet mindre end førstepladsen er på spil. Det er mange år siden, at dén har været på spil i en duel mellem disse to ærkerivaler. Hjemmeholdet giver 1.98 for en sejr på oddset. Men til gengæld er der intet mindre end 10.00 gange pengene på oddset for en sejr til Manchester United hos Mrgreen.com.
Klik på billedet nedenfor hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud

Liverpools form er bestemt ikke prangende. De kan blot fremvise to sejre i de seneste fem kampe. Men den ene af disse var imod Aston Villas ungdoms-/reservehold i FA Cup’en i sidste uge, hvor de vandt 4-1. Dét resultat fortæller intet om formen hos Pool. I Premier League tabte de senest til Southampton. Det pludselige formsvigt har kostet førstepladsen i stillingen. Den er til gengæld overtaget af gæsterne fra Manchester United.

Manchester United er i prægtig form. De har formået at indsætte 13 af de seneste 15 mulige point i Premier League på kontoen. De er noteret for fire sejre i deres seneste fem kampe. Undtagelsen var mod Manchester City på hjemmebane i semifinalen i EFL Cup. Senest hentede de en 1-0 gevinst ude over Burnley tirsdag aften. Derved overtog Ole Gunnar Solskjærs tropper førstepladsen fra Liverpool. En fremragende udvikling for The Red Devils og vidnesbyrd om, at nordmanden måske ikke er så håbløs, som mange bliver ved at påstå!

Deres indbyrdes historik indikerer en rimelig stor jævnbyrdighed med et smalt overtag til Liverpool. Klopp og co. vandt tre af de seneste 10 kampe, de har afviklet mod hinanden. Manchester United vandt til gengæld kun én af disse. Det efterlader selvsagt hele seks kampe, som sluttede uafgjort. Kun to af deres seneste 10 kampe havde over 2.5 mål. Fem af deres seneste 10 kampe havde mål af begge hold.

Manchester United vandt senest på Anfield i 2016 med Louis van Gaal som manager. Men ikke desto mindre er 10.00 gange pengene retur på oddset for udesejren hos Mrgreen.com forrygende værdi. Det er på søndag 363 dage siden, de senest tabte en udekamp i Premier League. Det var i øvrigt mod Liverpool! Af de seneste 12 udekampe vandt de 11. I Liverpools nuværende form kan United-sejr ganske enkelt ikke udelukkes, og vi stanger selvfølgelig til gave-oddset fra Mrgreen.com.

Flere interessante tips