Liverpool tvunget til sejr mod Newcastle i top 4 jagten

Liverpool og Newcastle møder hinanden den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Som nummer 7 i stillingen har The Reds indsamlet 53 point efter 32 kampe. Med 35 point har The Magpies for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 15.

The Reds vanskelige at nedbryde.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Liverpool, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Liverpools 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Aston Villa,
hvorefter fulgte en 0-0 uafgjort mod Real Madrid i Champions League, mens de senest endte med 1-1 uafgjort mod Leeds.

The Reds går ind til kampen på ryggen af en ikke alt for prangende stime, der siger 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe på hjemmebane. Opgaven den kommende lørdag lugter dog af en oplagt mulighed for igen at komme på rette spor med en sejr.

Newcastle fortsætter pointhøsten.

The Magpies vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Deres seneste tre kampe gav først Newcastle en 2-2 uafgjort mod Tottenham, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Burnley, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 3-2 sejr mod West Ham.

The Magpies kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Newcastle.

Liverpool vs The Magpies h2h

Head-2-Head

Liverpool skal udvide overlegen historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Liverpool senest mødte Newcastle i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at The Reds på det seneste har været i stand til at “læse” Newcastle godt med en 6-3-1 historik i Premier League før denne kamp.

  • Liverpool er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Liverpool har tabt i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Liverpool har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Newcastle er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Liverpool giver 1.25 for en sejr, uafgjort betaler 6.00 retur, mens Newcastle giver 11.00 på oddset.