Liverpool lammer Newcastle på Anfield

Liverpool skal teste formen af mod Newcastle den kommende torsdag, når de mødes i Premier League på Anfield. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Efter 16 kampe afviklet er Liverpool placeret nummer 2 i stillingen med 37 point. Der er 27 points forskel til Newcastle, der som nummer 19 har samlet 10 point sammen.

The Magpies går ind til kampen mod Liverpool på torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

The Reds går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. The Reds snitter 3 mål pr. opgør med 30 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 8 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 6 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er The Magpies ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Newcastle.

  • Liverpool har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Form Liverpool mod Newcastle

Liverpool på fortsat vinderkurs.

Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave på torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolves nedlagt 1-0, hvorefter det blev 2-1 mod AC Milan. Senest måtte også Aston Villa bøje sig i et 1-0 nederlag.

The Magpies håber på frisk start.

Newcastle har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Norwich, før de sejrede 1-0 mod Burnley. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-0 nederlag mod Leicester.

Liverpool v Newcastle Indbyrdes historik

Sidste gang Liverpool spillede imod The Magpies var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Anfield sluttede 1-1. Liverpool møder Newcastle med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Newcastle kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Liverpool og Newcastle hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende torsdag på Anfield i vente.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mohamed Salah. Han er topscorer for The Reds med 14 mål for sæsonen og præsterede desuden 5 i de seneste seks kampe.

Newcastle krydser til gengæld fingre for, at Callum Wilson kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 6 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.