Liverpool mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle rejser den kommende mandag til Anfield for at møde Liverpool i en Premier League kamp.

Liverpool går ind til runde 20 som nummer 1 i Premier League tabellen med 42 point på kontoen. Med 19 runder bag dem har Newcastle samlet 29 point, hvilket giver dem en placering som nummer 8 i stillingen.

Liverpool har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede syv mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Newcastle er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Newcastle præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Liverpool har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 19 kampe. De kan i stedet fremvise 12 sejre og seks uafgjorte. Liverpool er på en imponerende stime af 12 kampe i træk uden nederlag.

Newcastle kigger på ni sejre, samt to uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 23 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 41 af deres seneste 42 kampe
  • Liverpool scorede i 40 af deres seneste 42 hjemmekampe
  • Liverpool var i vandt 13 af deres seneste 15 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Liverpool vandt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Newcastle tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Newcastle var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Newcastle i 9 af de seneste 10 udekampe
  • Newcastle tabte 5 af 6 af deres seneste kampe

Form Liverpool mod Newcastle

Liverpool virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod West Ham, der blev nedlagt 5-1. Herefter spillede de 1-1 mod Arsenal, hvorpå Burnley blev besejret 0-2. Liverpool præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Newcastle har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Chelsea, hvorefter de mod Luton tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Nottingham Forrest, der vandt 1-3. Newcastle formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 14 og scorede fem mål.

Liverpool vandt fire kampe, scorede 16 mål og indkasserede ni i deres foregående ni kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 16 point. Newcastle vandt tre sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 12 mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem ti point.

Liverpool vs Newcastle – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på mandag igen skal i kamp. Alexis Mac Allister får en fridag fra Liverpool-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Konstantinos Tsimikas, Ben Doak, Alexis Mac Allister, Joel Matip, Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Newcastle med på Anfield.

Newcastle må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele otte har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Newcastle-truppen, er Sandro Tonali i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Javier Manquillo, Nick Pope, Joseph Willock, Jacob Murphy, Matt Targett, Elliot Anderson, Harvey Barnes, Joelinton og Javier Manquillo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Liverpool mod Newcastle – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af 10 af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Newcastle. Liverpool vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på mandag. Liverpool har generelt overtaget mod Newcastle,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.50.

Liverpool scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Newcastle i Premier League. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Liverpool og Newcastle.

Liverpool mod Newcastle Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Liverpool, har Mohamed Salah været stærkt kørende i denne sæson med 12 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Newcastle, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på mandag.

Liverpool vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Newcastle vandt en af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort fire gange og tabte fem kampe. Newcastle scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Liverpool var først på pletten i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Liverpool præsterede et gennemsnit på to mål, mens Newcastle snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Newcastle spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.