Liverpool mod Newcastle Utd – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Anfield på onsdag er en duel imellem hjemmeholdet Liverpool og gæsterne fra Newcastle Utd.

Liverpool er nummer 9 i tabellen med 5 point efter 4 kampe, mens Newcastle Utd rangerer som nummer 7 med 6 point efter 4 kampe.

Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Liverpool præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 9 mål, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Newcastle Utd er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Newcastle Utd præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Newcastle Utd.

  • Der er scoret imod Liverpool i 6 af de seneste 7 kampe
  • Liverpool scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Newcastle har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Newcastle har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe

Form Liverpool mod Newcastle Utd

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Crystal Palace sluttede 1-1, hvorpå et 2-1 nederlag mod Manchester United fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Bournemouth blev nedlagt med 9-0.Liverpool vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 20 mål og lukkede 3.

Newcastle Utd går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 3-3 pointdeling mod Manchester City, før de nedlage Tranmere med 1-2. Mod Wolverhampton blev der delt i porten i en 1-1 kamp.Newcastle Utd drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle Utd to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 7 mål.

Liverpool vs Newcastle Utd – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele 9 spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp.Darwin Nunez behøver ikke klæde om, når Liverpool næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Harvey Elliott, Naby Keita, Joel Matip, Thiago Alcántara, Ibrahima Konaté, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher, Alex Oxlade-Chamberlain og Diogo Jota er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Newcastle Utd med på Anfield.

I værste fald må Newcastle Utd finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Bruno Guimaraes, Alexander Isak, Allan Saint-Maximin, Emil Krafth, Callum Wilson og Jonjo Shelvey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle Utd, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Newcastle Utd – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Newcastle Utd.I det seneste opgør mellem disse to løb The Reds med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag.Liverpool har generelt overtaget mod Newcastle Utd,, og kan fremvise en nydelig 7-3-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.33.

Mohamed Salah har 3 mål i seks Premier League kampe for Liverpool, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Newcastle Utd. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Callum Wilson, der har banket 4 mål ind i Premier League.

Liverpool høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Newcastle Utd sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 5 nederlag.Begge hold scorede i 4 af de seneste 10 hjemmekampe for Liverpool. Begge scorede også i 4 af de seneste 10 udekampe for Newcastle Utd.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Liverpool præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens Newcastle Utd landede et snit på 0.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Liverpools sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.