Liverpool mod Norwich i Premier League runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Liverpool skal teste formen af mod Norwich den kommende lørdag, når de mødes i Premier League på Anfield. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Efter 24 kampe afviklet er The Reds placeret nummer 2 i stillingen med 54 point. Der er 37 points forskel til Norwich, der som nummer 18 har samlet 17 point sammen.

Norwich går ind til kampen mod Liverpool den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Liverpool har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Norwich.

  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 28 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 50 af deres seneste 52 kampe
  • Liverpool vandt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Liverpool i 5 af de seneste 7 kampe
  • Norwich scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • Liverpool har har ikke tabt i de 13 seneste kampe i træk mod Norwich
  • Liverpool har scorede i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Norwich
  • Liverpool har vandt i 11 af 13 seneste kampe mod Norwich
  • I 8 ud af 10 seneste Liverpool kampe mod Norwich var antallet af mål over 2.5
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Liverpool har spillet mod Norwich har begge hold scoret

Form Liverpool mod Norwich

Liverpool på fortsat vinderkurs

Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Leicester nedlagt 2-0, hvorefter det blev 1-0 mod Burnley. Senest måtte også Inter bøje sig i et 2-0 nederlag.

Norwich inde i god stime.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Norwich i øjeblikket. Mod Wolves satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Crystal Palace. I sidste runde gik de dog ned med 0-4 mod Manchester City.

Liverpool v Norwich Indbyrdes historik

Norwich formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Liverpool i deres seneste møde i Premier League. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 3-0 og 1-0 sejre. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Norwich kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Liverpool og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Anfield i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mohamed Salah. Han har vist flaget for The Reds med 16 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.