Liverpool mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool tager imod Nottingham Forrest på Anfield i runde 10 på søndag i Premier League.

Liverpool går ind til runde 10 som nummer 4 i Premier League tabellen med 20 point på kontoen. Med ni runder bag dem har Nottingham Forrest samlet ti point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Liverpool præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Nottingham Forrest præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Liverpool har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter ni kampe. De kan i stedet fremvise seks sejre og to uafgjorte. Liverpool er på en fantastisk stime af intet mindre end 16 kampe i træk på Anfield uden nederlag.

Nottingham Forrest har indtil videre præsteret to sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Liverpool scorede i deres seneste 26 kampe
  • Liverpool scorede i 32 af deres seneste 33 hjemmekampe
  • Liverpool har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 14 hjemmekampe
  • 15 af Liverpool’s seneste 17 kampe havde over 2.5 mål
  • 16 af Nottingham Forrest’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Nottingham Forrest’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Nottingham Forrest udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Liverpool mod Nottingham Forrest

Liverpool ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Brighton. Herefter var de oppe imod Everton i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Toulouse, som blev nedlagt med 5-1. Liverpool har vist potent form på Anfield med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod tre imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Nottingham Forrest på udkig efter en sejr. Mod Brentford spillede de 1-1, før de også delte point med Crystal Palace i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 2-2 mod Luton. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fem.

Liverpool scorede fire mål og indkasserede selv syv i deres foregående fire opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og tre point.

Liverpool vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest den kommende søndag. Med to spillere i karantæne er Liverpool tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Curtis Jones og Alexis Mac Allister sidder i straffeboksen.

Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Nottingham Forrest med på Anfield.

I værste fald må Nottingham Forrest finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Nottingham Forrest-truppen, er Joe Worrall i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Gonzalo Montiel, Taiwo Awoniyi, Nuno Tavares, Felipe og Danilo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Liverpool vandt 3-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Liverpool vandt to af deres foregående tre kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere to kampe mellem Liverpool og Nottingham Forrest scorede begge hold.

Liverpool mod Nottingham Forrest Spiltips

Chris Wood virker til at være i anstændig form for Nottingham Forrest, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Liverpool, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mohamed Salah, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Liverpool vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Nottingham Forrest vandt tre af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte fem kampe. Liverpool har set seks af deres seneste 10 kampe i Anfield gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Nottingham Forrests seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Liverpool præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Nottingham Forrest snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Liverpools forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Nottingham Forrest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.