Kan Leipzig svare igen mod tandløse Liverpool

RB Leipzig er på jagt efter overraskelsen onsdag aften i Champions League. Her venter Liverpool på Puskas Arena i Budapest, Ungarn, til returkampen i 1/8-finalen. Returkampen spilles iøvrigt på samme stadion, som deres første duel for tre uger siden. Her sejrede Liverpool 2-0, hvorfor Yussuf Poulsen og co. skal ud og svare igen.

I deres nuværende form vil Liverpool sætte næsen op efter at holde forspringet, når de går ind til kampen mod RB Leipzig.

Liverpool drømmer om at stoppe ringe stime.

Liverpool ankommer til kampen den kommende onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. The Reds vandt en 2-0 sejr mod Sheffield United, inden de tabte 1-0 til Chelsea, hvilket de fulgte op med det sjette hjemmebanenederlag i træk. Det skete, da de tabte 1-0 mod Fulham.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være alt andet end god nok.

Resultaterne har været skuffende for Liverpool med blot 0 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Oven på dén stime virker deres favoritværdighed den kommende onsdag lettere tvivlsom.

RB Leipzig i forrygende form.

RB Leipzig rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. I RB Leipzigs 3 seneste kampe har de været ude for en 3-2 sejr mod B. M’gladbach, hvorpå fulgte en 2-0 sejr mod Wolfsburg for senest at smadre Freiburg 3-0.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for RB Leipzig.

En række stærke præstationer på udebane har set RB Leipzig tage 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende onsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Liverpool vs RB Leipzig h2h

Head-2-Head

Liverpool vandt 2-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Puskas Arena i februar 2021 i Champions League.

  • Liverpool er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Liverpool har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste RB Leipzig kampe var antal mål OVER 2.5;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste RB Leipzig kampe var antal mål OVER 3.5.