Liverpool må ikke kikse mod udesvage Southampton

Begge parters placering i midten af Premier League antyder en jævnbyrdig kamp, når Liverpool på Anfield har besøg af Southampton. Liverpool er placeret som nummer 7 i tabellen med 54 point efter 33 kampe. The Saints indtager en 15. plads i stillingen med 37 point.

The Reds kan smutte ind i top 6 med en sejr i deres kommende kamp. Omvendt håber Southampton på at skabe noget afstand til de nedre pladser i Premier League.

Liverpool drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad The Reds, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I The Redss 3 sidste kampe har de været igennem i en kedelig 0-0 kamp med Real Madrid i Champions League,
hvorefter fulgte i en 1-1 uafgjort mod Leeds, mens de senest ender med 1-1 uafgjort mod Newcastle.

Hjemme har The Reds beskedne 2 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, hvilket selvsagt ikke er blændende. Men de går stadig ind til opgøret den kommende lørdag som favoritter til de tre point.

Southampton drømmer om at stoppe ringe stime.

Southampton er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Saints led et et 1-0 away nederlag mod Leicester, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Tottenham for senest at agere den ene part i i en 1-1 uafgjort mod Leicester.

Ovenpå beskedne 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Southampton sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på lørdag.

Liverpool vs Southampton h2h

Head-2-Head

Liverpool har momentum på deres side

Liverpool tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Southampton noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Liverpool sikrede alle tre point via en sejr på 4-0. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 7 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Premier League har The Reds generelt været dominerende mod The Saints, som de har besejret i 60% af kampene.

  • Liverpool er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Liverpool har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Liverpool har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Southampton ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Southampton har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Southampton har tabt i seneste 8 af 9 udebane kampe;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Reds giver 1.25 for en sejr, uafgjort betaler 5.50 retur, mens Southampton giver 10.00 på oddset.