Liverpool sænker Southampton igen på Anfield

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Anfield på lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Liverpool som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Southampton. Liverpool er placeret som nummer 3 i tabellen med 25 point efter 12 kampe. The Saints ligger på en placering som nummer 13 i stillingen med 14 point ovenpå deres 12 opgør. 

The Saints går ind til kampen mod Liverpool den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Liverpool går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. The Reds snitter 3 mål pr. opgør med 30 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe. 

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Southampton.

  • Liverpool er ubesejret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har scoret i seneste 23 af 25 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Liverpool kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 9 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • I 3 of 5 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Southampton har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Form Liverpool mod Southampton

Liverpool fortsætter pointhøsten.

The Saints går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Liverpool har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til West Ham. De svarede stærkt igen mod Arsenal, som blev slået 4-0, før de sejrede 2-0 over FC Porto.

Southampton håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Southampton igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe formåede Southampton først at banke Watford med 0-1. Herefter nedlagde de også Aston Villa med 1-0, inden stimen stoppede mod Norwich, der vandt en 2-1 sejr.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker The Reds til at have en god chance for endnu en sejr mod The Saints. Bookmakerne giver Liverpool 79% chance for at tage tre point mod Southampton. Det svarer til, at man får 1.27 på oddset for sejr til The Reds, mens uafgjort giver 6.10 gange igen. En væddemål på en udesejr til Southampton betaler dig pengene 11.00 gange igen på oddset.

Liverpool v Southampton Indbyrdes historik

Southampton trak det korteste strå, da Liverpool vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Southampton noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.27, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool 79% chance for at banke Southampton. En pointdeling betaler 6.10 i gevinst på oddset, hvor imod Southampton udbetaler 11.00 i gevinst på oddset for en sejr. Liverpool møder Southampton med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Liverpool og Southampton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mohamed Salah. Han har vist flaget for Liverpool med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Southampton har til gengæld forhåbninger om, at James Ward-Prowse kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.