Liverpool mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool har fordel af hjemmebane på Anfield, når Southampton kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 7 point og 10 pladser.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Liverpool har vundet 5 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Southampton kigger på 3 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Premier League.

Vores tip

Over/under: Over 3.5 til odds 2.00

Fuldtid: Liverpool sejr til odds 1.26

BTTS: Ja til odds 1.78

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Liverpool v Southampton.

  • Liverpool scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Southampton i 15 af de seneste 17 kampe
  • Southampton har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Southampton tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Southampton har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 6 af de seneste 8 udekampe

Form Liverpool mod Southampton

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 1-2 over SSC Napoli samt Tottenham. Serien blev dog bremset mod Derby i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Liverpool har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Premier League. Liverpool vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Anfield, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 6 ind og scorede selv 17.

Bare ét point forhindrer Southampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 1-4 mod Crystal Palace og Newcastle. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Sheffield Wednesday. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Southampton i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Southampton to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 3 mål.

Liverpool tog 7 point fra deres seneste 5 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 2 sejre af sig efter 11 mål scoret og 3 indkasseret. Liverpool scorede 5 mål og indkasserede selv 16 i deres foregående 7 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 1 sejre og 4 point.

Liverpool vs Southampton – Seneste nyt

Liverpool kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Southampton den kommende lørdag.

Naby Keita, James Milner, Diogo Jota, Joel Matip, Luis Diaz og Arthur er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Southampton med på Anfield.

I værste fald må Southampton finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne.

Juan Larios, Kyle Walker-Peters og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Southampton, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Southampton – indbyrdes historik

Liverpool har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Southampton. Liverpool ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Southampton. Liverpool gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Southampton på Anfield. Hjemmeholdet har en enestående 9-0-1 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.25 på en ny gevinst.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Southampton. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Liverpool mod Southampton Spiltips

Romain Perraud virker til at være i anstændig form for Southampton, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Liverpool, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mohamed Salah, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Liverpool høstede tre point i 8 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag i denne serie. Southampton sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 5 nederlag. Liverpool satte 5 sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Southampton vandt 2 af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Liverpool præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Southampton snittede 0.4 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Liverpools seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.