Liverpool mod SSC Napoli Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Liverpool går ind på Anfield til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod SSC Napoli på tirsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

De har opnået 12 point for deres første fem Champions League gruppekampe, hvorved Liverpool har booket plads i knockout-runden. Førstepladsen er dog stadig indenfor rækkevidde, og de burde være motiverede efter at sikre den i sjette runde. SSC Napoli går ind til deres sidste udekamp i Champions League turneringen i forrygende form med fem sejre på stribe. Utroligt nok er førstepladsen ikke i hus endnu, men uafgjort er nok til at sikre den i sjette og sidste runde.

Liverpool går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Liverpool snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 13 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 3 disse kampe.

SSC Napoli kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 10 scoringer imod, eller et snit på 1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 3 gange.

Liverpool mod SSC Napoli Optakt

Det er alt eller intet for Liverpool i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Nottingham F., hvortil de svarede igen mod Ajax i en 0-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Leeds. Liverpool præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 9 og indkasserede 6 mål.

SSC Napoli har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Roma nedlagt 0-1, hvorpå Rangers blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Sassuolo, der blev slået med 4-0. SSC Napoli vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Vi har forsøgt at tage alt i betragtning, såvel formkurver, de forhåndenværende trupper samt indbyrdes regnskab mellem de to klubber. I dén ligning udgør Liverpool det bedste væddemål på oddset, når de skal op imod SSC Napoli i deres kommende kamp.

Facts og finurligheder for Liverpool v SSC Napoli.

 • Liverpool har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • Liverpool vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
 • Liverpool har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • SSC Napoli har ikke tabt deres seneste 26 kampe
 • SSC Napoli vandt deres seneste 12 kampe
 • SSC Napoli scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
 • SSC Napoli har ikke tabt 21 af 22 af deres seneste udekampe
 • SSC Napoli scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe
 • I 4 ud af 5 seneste Liverpool kampe mod SSC Napoli var antallet af mål under 2.5
 • Liverpool har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod SSC Napoli
 • I 4 ud af 5 seneste Liverpool kampe mod SSC Napoli var antallet af mål under 3.5
 • Liverpool har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod SSC Napoli

Liverpool vs SSC Napoli – Seneste nyt

Liverpool kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod SSC Napoli den kommende tirsdag.

Diogo Jota, Joel Matip, Luis Diaz, Arthur og Naby Keita er blandt de 5 spillere, som mangler for Liverpool den kommende tirsdag.

SSC Napoli har en næsten fuld trup til rådighed den kommende tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Salvatore Sirigu og Amir Rrahmani bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med SSC Napoli, når de drager til Anfield.

Liverpool mod SSC Napoli – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Liverpool stod overfor SSC Napoli. Det sluttede 4-1 i en fremragende Champions League duel imellem klubberne. På trods af en 4-1 sejr til SSC Napoli i deres seneste møde, har de foregående 9 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Liverpool vandt 3 kampe og SSC Napoli vandt 4 opgør.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 9 kampe mellem Liverpool og SSC Napoli.

Liverpool mod SSC Napoli Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Giovanni Simeone, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Champions League for SSC Napoli. Hans sæsontotal i Champions League siger 7 mål. Med 6 mål i seks kampe for Liverpool i Champions League, er Mohamed Salah også en spiller, der er værd at holde øje med.

Liverpool var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. SSC Napoli sejrede i 8 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. SSC Napoli holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet Liverpool formåede at holde rent mål 4 gange i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 9 kampe mellem disse to hold. Liverpool præsterede et gennemsnit på 1.22 mål, mens SSC Napoli snittede 1.32 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Liverpools seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i 9 af gæsternes seneste 10 kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 3.3 mål.