Liverpool mod Tottenham i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Tottenham den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Liverpool vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 2 har Liverpool formået at skrabe 82 point sammen for 34 kampe. Med 61 point har Tottenham for 34 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i Premier League.

Tottenham går ind til kampen mod Liverpool den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10kampe kastede fornemme 2.5mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25garn. De lukkede 3mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.3pr. kamp med clean sheets i 8af dem.

Tottenham udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.8kasser pr. kamp, eller 28mål i alt. De indkasserede også 7scoringer, eller et snit på 0.7pr. kamp, hvori de holdt rent bur 5gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Tottenham.

 • Liverpool har ikke tabt 37 af 38 af deres seneste hjemmekampe
 • Liverpool har ikke tabt 37 af 39 af deres seneste kampe
 • Liverpool scorede i 33 af deres seneste 35 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • Liverpool vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Tottenham har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Tottenham vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Tottenham scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Tottenham har ikke tabt deres seneste 3 udekampe
 • Der er ikke scoret imod Tottenham i de seneste 3 udekampe
 • Liverpool har har ikke tabt i 21 af 22 seneste hjemmekampe mod Tottenham
 • Liverpool har har ikke tabt i 17 af 18 seneste kampe mod Tottenham
 • Liverpool har scorede i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Tottenham
 • I 10 af de seneste 12 kampe Liverpool har spillet mod Tottenham har begge hold scoret
 • I 8 ud af 9 seneste Liverpool kampe mod Tottenham var antallet af mål over 2.5

Form Liverpool mod Tottenham

Liverpool i fantastisk form.

Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Villarreal nedlagt 2-0, hvorefter det blev 1-0 mod Newcastle. Senest måtte også Villarreal bøje sig i et 3-2 nederlag.

Tottenham fortsætter pointhøsten.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Brighton, hvorefter de opnåede 0-0 mod Brentford. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Leicester.

Liverpool v Tottenham Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang Liverpool mødte Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium eftersom der stod 2-2 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. Liverpool møder Tottenham med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 8 af de seneste 10 opgør mellem Liverpool og Tottenham var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 36 fortæller os, hvor Liverpool og Tottenham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Anfield.

Liverpool mod Tottenham – Formstærke spillere

Han har hamret 19 mål ind så langt i turneringen og Heung-Min Son stod desuden for 8 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Liverpool.