Liverpool mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Tottenham kommer til Anfield til et opgør i Premier League den kommende søndag, håber Liverpool at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Liverpool går ind til runde 36 som nummer 3 i Premier League tabellen med 75 point på kontoen. Med 35 runder bag dem har Tottenham samlet 60 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

Liverpool har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Tottenham har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Liverpool er noteret for 22 sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Liverpool har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Tottenham har indtil videre præsteret 18 sejre og seks uafgjorte samt ti nederlag i Premier League. Tottenham lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • Liverpool har ikke tabt 57 af 59 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Liverpool har ikke tabt 34 af 36 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Liverpool har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 11 af Liverpool’s seneste 13 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham scorede i 43 af deres seneste 45 kampe i Premier League
  • 22 af Tottenham’s seneste 24 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Tottenham scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • 11 af Tottenham’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Tottenham i 22 af de seneste 24 kampe i Premier League

Form Liverpool mod Tottenham

De seneste tre kampe har for Liverpool givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Fulham med 1-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Everton. Deres seneste opgør, mod West Ham, indbragte et point i en2-2 kamp. Liverpool vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Anfield, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede seks ind og scorede selv 13.

Tottenham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Newcastle, før Arsenal satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Chelsea, der satte sig igennem med 2-0. Tottenham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv syv.

Liverpool vandt syv kampe, scorede 33 mål og indkasserede 19 i deres foregående 16 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 28 point. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Tottenham sig 12 point og tre sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede 18 gange.

Liverpool vs Tottenham – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Alexis Mac Allister får en fridag fra Liverpool-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Alisson Becker, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Joel Matip og Stefan Bajcetic er blandt de otte spillere, som mangler for Liverpool på søndag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Liverpool. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Yves Bissouma i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Liverpool. Liverpool tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Tottenham, da Tottenham noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Liverpool sikrede alle tre point via en sejr på 4-3. Liverpool har generelt overtaget mod Tottenham,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.45.

I de seneste 7 opgør i Premier League imellem Liverpool og Tottenham var begge hold på måltavlen. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Liverpool og Tottenham. Begge hold var på tavlen ni gange i deres seneste 10 møder.

Liverpool mod Tottenham Spiltips

På trods af blot en mål i sine seneste seks kampe for Liverpool, har Mohamed Salah været stærkt kørende i denne sæson med 17 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Tottenham, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på søndag.

Liverpool høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Liverpool på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Liverpool præsterede et gennemsnit på to mål, mens Tottenham snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede ni gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.6mål pr. kamp i denne serie.