Liverpool mod Villarreal i Champions League – optakt, odds og spilfiduser

Villarreal udfordrer Liverpool på Anfield den kommende onsdag i den første af to opgør i semifinalen af Champions League.

Liverpool går ind til duellen mod Villarreal som store favoritter, og vil sætte næsen op efter at have videre kvalifikationen mere eller mindre sikret inden returkampen.

Liverpool v Villarreal statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Liverpool giver 1.28 for en sejr, uafgjort betaler 5.75 retur, mens Villarreal giver 11.50 på oddset.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende onsdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Villarreal har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Liverpool til at have en god chance for endnu en sejr mod Villarreal. Bookmakerne giver Liverpool 78% chance for at tage tre point mod Villarreal. Det svarer til, at man får 1.28 på oddset for sejr til Liverpool, mens uafgjort giver 5.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til Villarreal betaler dig pengene 11.50 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Liverpool v Villarreal.

  • Liverpool har ikke tabt 34 af 35 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste kampe
  • Liverpool scorede i 30 af deres seneste 32 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Liverpool vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Villarreal i 11 af de seneste 13 udekampe
  • Villarreal har ikke vundet deres seneste 3 udekampe
  • Villarreal har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Villarreal har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Villarreal scorede i deres seneste 3 kampe

Liverpool vs Villarreal – Seneste nyt

Villarreal ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på onsdag møder Liverpool.

Det er navne som Gerard Moreno, Rubén Pena og Francis Coquelin, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Lineup Liverpool vs Villarreal

Form Liverpool mod Villarreal

Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Manchester City nedlagt 3-2, hvorefter det blev 4-0 mod Manchester United. Senest måtte også Everton bøje sig i et 2-0 nederlag.

Villarreal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Bayern München, før de bankede Getafe med 1-2. Senest blev Valencia nedlagt i en 2-0 sejr.

Liverpool v Villarreal Indbyrdes historik

Liverpool sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-0 tilbage i maj 2016 i Champions League. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Villarreal, der siger 1-1-1 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Liverpool spilles til 1.28, mens bedste odds på uafgjort er 5.75. Endelig kaster en udesejr til Villarreal 11.50 af sig på oddset.

Liverpool har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med 8 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kamp, mens 1 kastede nederlag af sig. Villarreal vandt 4 af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede 1 uafgjort og tabte 5 gange i denne stime.

Topscorer i form

Hold øje med Mohamed Salah, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe i alle turneringer for Liverpool, mens sæsontotalen læser 22 kasser lige nu.

Arnaut Danjuma har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Villarreal, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 10 mål.