Liverpool mod Watford i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Anfield på lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Liverpool som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Watford.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Liverpool samlet 69 point efter 29 kampe. På 22 point befinder Watford sig rangeret som nummer 18 for 29 afviklede kampe.

Watford går ind til kampen mod Liverpool den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Liverpool præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 4 mål, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i 7 af dem.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Watford.

 • Liverpool har ikke tabt 32 af 33 af deres seneste hjemmekampe
 • Liverpool vandt 15 af 16 af deres seneste kampe
 • Liverpool scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Liverpool i de seneste 3 kampe
 • Watford har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Watford i 6 af de seneste 8 kampe
 • Liverpool har vandt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Watford
 • Liverpool har har ikke tabt i 12 af 14 seneste kampe mod Watford
 • I 6 ud af 7 seneste Liverpool kampe mod Watford var antallet af mål over 2.5
 • Liverpool har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod Watford
 • I 13 ud af 14 seneste Liverpool kampe mod Watford var antallet af mål over 1.5

Form Liverpool mod Watford

Liverpool fortsætter pointhøsten.

Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Brighton nedlagt 2-0, hvorefter det blev 2-0 mod Arsenal. Senest måtte også Nottingham F. bøje sig i et 1-0 nederlag.

Watford håber på yderligere point til samlingen.

Watford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-3 af Arsenal. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-0 til Wolves, for så at svare igen med en 1-2 sejr over Southampton.

Liverpool v Watford Indbyrdes historik

Liverpool vandt 5-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Vicarage Road Stadium i oktober 2021 i Premier League. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør på Anfield på lørdag. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Watford kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Liverpool og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Anfield i vente.

Liverpool mod Watford – Hold øje med…

Med 20 mål i løbet af denne Premier League sæson, har Mohamed Salah så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.