Liverpool lammetæver Big Sams Baggies

Der spilles to aftenkampe i denne runde 15 af Premier League og den første af disse finder sted i Liverpool. Her tager hjemmeholdet Liverpool FC imod West Bromwich Albion på Anfield Rod, og hjemmeholdet giver sølle 1.12 for en sejr på oddset. Gevinst til West Bromwich kan til gengæld spilles til fantastiske 26.00 på oddset i en kamp, hvor dommer Kevin Friend fløjter kick off kl. 17.30.

Hjemmeholdet er i prægtig form og har kunnet fejre jul på førstepladsen i tabellen med fire point nærmeste forfølger. I en ellers meget jævnbyrdig kamp om placeringerne i toppen af tabellen, synes Liverpool at have dén lille smule ekstra, som sender dem i spidsen af koblet. Der er fire sejre i seks kampe og nul nederlag, samt senest en knusende 7-0 sejr over Crystal Palace at berette om for The Reds. Et acceptabelt udbytte for at sige det beskedent.

Det er en kamp, der kan sende West Bromwich endnu længere ned i det søle, hvor de allerede står solidt forplantet. De formåede ganske vist for nylig at hente 1-1 på udebane mod Manchester City, men det kostede stadig Slaven Bilic posten som manager. Kroaten er erstattet af Big Sam Allardyce, hvis første kamp på bænken indbragte tredje nederlag i fire kampe. The Baggies er stadig uden sejr på udebane i denne sæson.

Liverpool er langt fra i besiddelse af så god en indbyrdes historik mod West Bromwich, som man umiddelbart kunne forestille sig. Af de seneste 10 opgør sluttede blot tre med sejr til favoritterne, til gengæld sluttede hele seks af disse uden vinder. Fem af de 10 møder havde over 2.5 mål, og syv af dem havde scoringer af begge hold undervejs.

Deres seneste to møder havde henholdsvis fire og fem scoringer, og dén trend ser vi god mulighed for kan fortsætte her. Liverpool var i overdådig målform i deres seneste kamp, hvor triumviratet af Mané, Firmino og Salah alle kom på tavlen. De vil have nydt at have haft en hel uges spillefri for første gang i lange tider, og det skal komme til udtryk på Anfield søndag aften.

Flere interessante tips