Liverpool mod West Ham i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Liverpool har fordel af hjemmebane på Anfield, når West Ham kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Liverpool samlet 60 point efter 26 kampe. På 45 point befinder West Ham sig rangeret som nummer 5 for 26 afviklede kampe.

West Ham lurer på overraskelsen mod Liverpool den kommende lørdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede 8 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

West Ham har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v West Ham.

 • Liverpool har ikke tabt deres seneste 30 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 54 af deres seneste 56 kampe
 • Liverpool vandt deres seneste 10 kampe
 • West Ham scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
 • I 5 af de seneste 6 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod West Ham i 11 af de seneste 13 udekampe
 • Liverpool har har ikke tabt i 17 af 18 seneste hjemmekampe mod West Ham
 • Liverpool har scorede i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod West Ham
 • I 9 ud af 11 seneste Liverpool hjemmekampe mod West Ham var antallet af mål over 2.5
 • I 7 af de seneste 9 kampe Liverpool har spillet mod West Ham har begge hold scoret
 • Liverpool har vandt i 8 af 10 seneste kampe mod West Ham

Form Liverpool mod West Ham

Liverpool på fortsat vinderkurs

Liverpool virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Leeds, der blev nedlagt 6-0. Herefter spillede de 0-0 mod Chelsea, hvorpå Norwich blev besejret 2-1.

West Ham vanskelige at nedbryde

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Newcastle, før de sejrede 1-0 mod Wolves. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod Southampton.

Liverpool v West Ham Indbyrdes historik

West Ham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i November 2021 i Premier League. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Liverpool og West Ham bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Liverpool og West Ham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Anfield i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Mohamed Salah, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe i alle turneringer for Liverpool, mens sæsontotalen læser 19 kasser lige nu.  

Jarrod Bowen har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for West Ham, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.