Liverpool mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Liverpool og West Ham tørner ind i hinanden på onsdag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 2 point og 4 pladser.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende onsdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Liverpool er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i Premier League i denne sæson. Liverpool er på en fantastisk stime af intet mindre end 28 kampe i træk på Anfield uden nederlag.

West Ham har indtil videre præsteret 3 sejre og 2 uafgjorte samt 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v West Ham.

  • Liverpool har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Liverpool vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • West Ham vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • West Ham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • West Ham scorede i 5 af deres seneste 6 udekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 6 af de seneste 8 kampe

Form Liverpool mod West Ham

Liverpool har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Rangers, som blev slået 1-7, før de sejrede 1-0 over Manchester City. Liverpool har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Premier League. Liverpool vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 19 mål og lukkede 6.

West Ham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 2-1 over Fulham samt Anderlecht. Serien blev dog bremset mod Southampton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil West Ham måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. West Ham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 4.

Liverpool tog 3 point fra deres seneste 3 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 0 sejre af sig efter 3 mål scoret og 3 indkasseret. Liverpool scorede 2 mål og indkasserede selv 7 i deres foregående 4 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 0 sejre og 1 point.

Liverpool vs West Ham – Seneste nyt

Liverpool kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod West Ham på onsdag.

Joel Matip, Luis Diaz, Arthur, Kevin Stewart, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod West Ham med på Anfield.

West Ham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på onsdag møder Liverpool.

Kurt Zouma, Maxwel Cornet og Naif Aguerd bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Anfield.

Liverpool mod West Ham – indbyrdes historik

West Ham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Liverpool. I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Liverpool har generelt overtaget mod West Ham,, og kan fremvise en nydelig 8-1-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.45.

Liverpool scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Liverpool og West Ham.

Liverpool mod West Ham Spiltips

Michail Antonio virker til at være i anstændig form for West Ham, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Liverpool, som er store favoritter til sejren den kommende onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Roberto Firmino, som stod for 6 mål i hans seneste seks kampe.

Liverpool høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 3 nederlag. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for Liverpool. Begge scorede også i 4 af de seneste 10 udekampe for West Ham.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Liverpool presterte 2.6 mål i gjennomsnitt, mens West Ham presterte 1 mål i snitt. Begge lag skåret 7 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Liverpools sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.