Wolves spiller for Jimenez på Anfield

100 gange tidligere har Liverpool stået overfor Wolverhampton i alle turneringer og i en historik, som strækker sig helt tilbage til 1894. Søndag aften sker det igen, når “Pool” åbner dørene på Anfield kl. 20.15 til duel nummer 101 mod “ulvene”, som giver 6.50 på oddset for en sejr. Der er til gengæld 1.50 på oddset for en hjemmesejr.

Selvom begge parter går ind til kampen med en sejr i bagagen, kan ingen af dem bryste sig af superform. Liverpool har noteret sig to sejre indenfor deres sidste fem kampe, og samme facit stiller Wolverhampton til skue, og de er så oven i købet blevet berøvet deres skarpeste spiller.

Jimenez var ude for en voldsom skade i sidste uges udekamp mod Arsenal, og det er uvist, hvor længe han vil sidde ude, men han er beviseligt Wolves’ vigtigste spiller i offensiven, der dog utroligt nok stadig leverede to pinde mod Arsenal, som var nok til en 2-1 sejr.

Seks af Wolverhamptons seneste syv kampe havde under 2.5 scoringer, og det samme havde fire af Liverpools seneste fem kampe. Der blev passet en lille smule mere på i dette voldsomme program, og uden Jimenez er Wolves frarøvet noget offensiv power. Mere end to gange pengene på højst to mål er velbetalt.

Flere interessante tips