Liverpool mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Wolverhampton kommer til Anfield til et opgør i Premier League den kommende søndag, håber Liverpool at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Liverpool er i øjeblikket nummer 3 med 79 point og vil være meget ivrige efter som minimum at holde fast i den position. Kvalifikation til Champions League ville naturligvis spæde godt til klubkassen og bringe masser af spænding til Anfield.

Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Liverpool præsterede flotte to mål pr. kamp, eller sammenlagt 20 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i nul af dem.

Hvad målscoring angår, er Wolverhampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på to pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Liverpool er noteret for 23 sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Liverpool lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Wolverhampton kigger på 13 sejre, samt syv uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League. Wolverhampton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

  • Liverpool har ikke tabt 58 af 60 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Liverpool har ikke tabt 35 af 37 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Liverpool har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 12 af Liverpool’s seneste 14 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 32 af de seneste 34 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 11 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe

Form Liverpool mod Wolverhampton

Liverpool går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod West Ham, før de nedlagde Tottenham med 4-2. Mod Aston Villa blev der delt i porten i en 3-3 kamp. Liverpool vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Anfield, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv 14.

Wolverhampton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Luton satte de sig igennem med 2-1, før Manchester City viste sig for stærke og sejrede 5-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Wolverhampton gik ned 1-3 mod Crystal Palace. Wolverhampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv seks.

Liverpool noterede sig 31 point efter ti sejre i deres seneste 12 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 28 mål, men indkasserede også syv selv. Wolverhampton scorede 23 mål og indkasserede selv 40 i deres foregående 19 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til fem sejre og 18 point.

Liverpool vs Wolverhampton – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Alexis Mac Allister får en fridag fra Liverpool-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Alisson Becker, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Joel Matip og Stefan Bajcetic er blandt de otte spillere, som mangler for Liverpool på søndag.

Liverpool mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af 13 af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 1-3 kamp, der blev spillet på Anfield den 16 september 2023. Liverpool gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Wolverhampton på Anfield. Hjemmeholdet har en enestående 9-0-1 historik mod deres kommende modstandere, som de vil være ivrige efter at udvide.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Liverpool og Wolverhampton var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Liverpool mod Wolverhampton Spiltips

Det har været en strålende sæson for Matheus Cunha så langt, da han har formået at banke flotte 12 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og Wolverhampton sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Liverpool. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Matheus Cunha på oddset til komme på tavlen igen.

Liverpool vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Wolverhampton vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Liverpool på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Wolverhamptons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Liverpool præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Wolverhampton landede et snit på 0.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Liverpools seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.