Liverpool mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool har fordel af hjemmebane på Liverpool’s stadion, når Wolverhampton kommer forbi på onsdag til et opgør i Premier League.

Liverpool er placeret som nummer 7 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 36 point til samlingen. Wolverhampton har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 15 efter 24 runder.

Liverpool kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Wolverhampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Liverpool er noteret for ti sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolverhampton kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Wolverhampton.

  • Liverpool har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • I de seneste 7 Liverpool kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Liverpool’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 12 udekampe
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Wolverhampton’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Wolverhampton scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe

Form Liverpool mod Wolverhampton

De seneste tre kampe har for Liverpool givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Newcastle med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-5 mod Real Madrid. Deres seneste opgør, mod Crystal Palace, indbragte et point i en0-0 kamp. Liverpool er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede fire mål og scorede selv ni.

De seneste tre kampe har for Wolverhampton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Southampton med 1-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Bournemouth. Deres seneste opgør, mod Fulham, indbragte et point i en 1-1 kamp. Wolverhampton drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Wolverhampton to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

Liverpool vs Wolverhampton – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolverhampton den kommende onsdag.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Wolverhampton med på Liverpool’s stadion.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på onsdag møder Liverpool.

Det er navne som Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Liverpool’s stadion.

Liverpool mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Wolverhampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Liverpool. I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Liverpool formåede skuffende nok ikke at tage alle tre point i deres seneste møde med Wolverhampton, da de tabte 3-0. Bortset fra det resultat har førstnævnte dog en stærk historik mod deres kommende modstander. De vandt otte af deres ti kampe seneste dueller. Bookmakerne har Liverpool til at vinde til odds 1.44.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Liverpool og Wolverhampton var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Liverpool mod Wolverhampton Spiltips

Cody Gakpo har været stærk for Liverpool i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Wolverhampton håber, at Craig Dawson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Liverpool høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Liverpool på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i ni af Wolverhamptons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Liverpool præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Wolverhampton landede et snit på 0.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen to gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Wolverhampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.