Liverpool har kurs mod næste runde

Liverpool tager imod FC Porto den kommende onsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Anfield med point på kontoen. 

Liverpool har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange. 

Hvad målscoring angår, er FC Porto ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Liverpool v FC Porto statistik og historik

Spørger du bookmakerne er The Reds favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.93, da The Reds vurderes til at have 52%chance for at slå FC Porto. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.85 at hente sig på oddset, mens sejr til FC Porto kan spilles til 3.80.

Liverpool går ind til deres sidste hjemmekamp i Champions League-gruppespillet i fantastisk form. De første fire kampe har kastet fire sejre og 12 point af sig, hvorved de har sikret videre adgang til næste runde af turneringen. Førstepladsen er også sikret.

FC Porto har fået 5 point ud af deres anstrengelser i Champions League, og gør sig nu klar til deres femte kamp. Her er de sandsynligvis tvunget til at vinde, hvis de skal nå videre til knockout-fasen. Uafgjort kan være nok, hvis Fru Fortuna er på deres side.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at The Reds formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.93, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool 52% chance for at banke FC Porto. En pointdeling betaler 3.85 i gevinst på oddset, hvor imod FC Porto udbetaler 3.80 i gevinst på oddset for en sejr.

Nøgletal for Liverpool og FC Porto.

  • Liverpool har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 4 af 5 kampe.
  • FC Porto er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste FC Porto kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Porto har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Lineup Liverpool vs FC Porto

Form Liverpool møder FC Porto

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Atletico Madrid med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod West Ham. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Arsenal.

FC Porto virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Boavista, der blev nedlagt 4-1. Herefter spillede de 1-1 mod AC Milan, hvorpå Santa Clara blev besejret 0-3.

Liverpool v FC Porto Indbyrdes historik

Liverpool uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod FC Porto i Champions League. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 5-1 og 4-1. Ifølge bookmakerne er FC Porto favoritter til sejren. Et væddemål på FC Porto giver dig netop nu 3.80 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 26% chance for at slå Liverpool. Ønsker du at placere dine indsatser på Liverpool, kan de spilles til 1.93 på oddset. Liverpool møder FC Porto med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-0 for deres seneste 9 kampe i Champions League. The Reds har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 9 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Spørger du bookmakerne er The Reds favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.93, da The Reds vurderes til at have 52%chance for at slå FC Porto. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.85 at hente sig på oddset, mens sejr til FC Porto kan spilles til 3.80.

Hold øje med…

Mohamed Salah scorede 4 gange i de seneste seks kampe for The Reds, og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her. Det er vanskeligt at komme udenom Mehdi Taremi, når snakken går på en målscorer for FC Porto. Mehdi Taremi formåede at nette 4 gange i de foregående seks kampe for Porto.