Liverpool vs Manchester United – Optakt, bedste Odds og gode tips

Liverpool byder velkommen til Manchester United i Premier League den kommende søndag på Liverpool’s stadion.

Liverpool er nummer 6 i tabellen med 39 point efter 24 kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 3 med 49 point efter 24 kampe.

Liverpool kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Manchester United rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net otte gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede fem clean sheets.

Liverpool har vundet 11 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League. Liverpool holdt buret rent i deres foregående 4 kampe.

Manchester United kigger på 15 sejre, samt fire uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League. Manchester United scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Manchester United.

  • Liverpool har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • I de seneste 7 Liverpool kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Liverpool’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Manchester United scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Manchester United har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
  • 7 af Manchester United’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Manchester United var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Liverpool mod Manchester United

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-5 mod Real Madrid, hvorefter de opnåede 0-0 mod Crystal Palace. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Wolverhampton. Liverpool vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Liverpool’s stadion, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv ti.

Manchester United har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Barcelona nedlagt 2-1, hvorpå Newcastle blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over West Ham, der blev slået med 3-1. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Liverpool har opnået 15 point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 16 mål for og 18 imod. Manchester United scorede 18 mål og lukkede 20 ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem fem sejre og 17 point.

Liverpool vs Manchester United – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United den kommende søndag.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur er blandt de seks spillere, som mangler for Liverpool den kommende søndag.

I værste fald må Manchester United finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Liverpool’s stadion.

Liverpool mod Manchester United – indbyrdes historik

Liverpool har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Manchester United. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Liverpool plejer at nyde at møde Manchester United, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.40.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Liverpool og Manchester United blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Liverpool og Manchester United var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Liverpool mod Manchester United Spiltips

Det er en stærk sæson Anfield har gang i med foreløbig 14 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Manchester United.

Liverpool vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Manchester United vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Liverpool har set fem af deres seneste 10 kampe i Liverpool’s stadion gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Liverpool presterte 2.1 mål i gjennomsnitt, mens Manchester United presterte 0.8 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.