Liverpool vs Nottingham Forrest – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Liverpool og Nottingham Forrest, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Anfieldpå lørdag.

Liverpool går ind til runde 32 som nummer 8 i Premier League tabellen med 47 point på kontoen. Med 30 runder bag dem har Nottingham Forrest samlet 27 point, hvilket giver dem en placering som nummer 18 i stillingen.

Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Liverpool præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede otte mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i seks af dem.

Hvad målscoring angår, er Nottingham Forrest ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Liverpool er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forrest kigger på seks sejre, samt ni uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Nottingham Forrest.

  • Liverpool scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • Liverpool har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • 3 af Liverpool’s seneste 4 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 3 af Liverpool’s seneste 4 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet deres seneste 10 kampe
  • Nottingham Forrest var i tabte de seneste 6 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 udekampe
  • Nottingham Forrest tabte deres seneste 6 udekampe

Form Liverpool mod Nottingham Forrest

Liverpool ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Chelsea. Herefter var de oppe imod Arsenal i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Leeds, som blev nedlagt med 1-6. Liverpool vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 15 mål og lukkede tre.

Nottingham Forrest har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Leeds, før Aston Villa satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester United, der satte sig igennem med 0-2. Nottingham Forrest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 14 og scorede tre mål.

Liverpool tog 26 point fra deres seneste 16 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet syv sejre af sig efter 27 mål scoret og 11 indkasseret. Liverpool scorede ni mål og indkasserede selv 36 i deres foregående 16 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og syv point.

Liverpool vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest den kommende lørdag.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur er blandt de seks spillere, som mangler for Liverpool den kommende lørdag.

Nottingham Forrest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art.

Det er navne som Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Liverpool mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forrest med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Liverpool vandt en af deres foregående to kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 6.50 i skrivende stund.

Liverpool mod Nottingham Forrest Spiltips

Det kører udmærket for Mohamed Salah, som står noteret for 15 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne seks gange i hans seneste seks kampe, så Liverpool håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Nottingham Forrest den kommende lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Mohamed Salah til at finde vej til netmaskerne her.

Liverpool vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Nottingham Forrest vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Anfield, præsterede Liverpool at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Liverpools seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Nottingham Forrest spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål undervejs i processen.