Liverpool vs Real Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Real Madrid rejser til et opgør mod Liverpool på Anfield den kommende tirsdag til den første af to kampe i 1/8-finalen i Champions League.

Liverpool var aldrig i fare for at misse videre adgang fra gruppen, da de præsterede fem fantastiske sejre ud af deres seks gruppekampe. Utroligt nok måtte de stadig nøjes med andenpladsen og ligner en farligt modstander for enhver gruppevinder, for ikke at tale om Real Madrid.

En enkelt nederlag i gruppespillet viste sig blot at være et bump på vejen mod førstepladsen for Real Madrid. Af de seks gruppekampe vandt de fire og opnåede 13 point, hvilket viste sig nok til at holde eventuelle udfordrere bag sig.

At slutte på en andenplads med imponerende 15 point gør Liverpool til en af de vanskeligste modstandere på papiret, som nogen kan møde i denne runde. På trods af at de missede førstepladsen, frygter de ingen modstander, og det gælder også Real Madrid.

Real Madrid håbe på at udvide deres indtil videre gode stime i Champions League til også at gælde kvartfinalen som minimum. De præsterede stærkt i gruppespillet, men afgav dog også fem point undervejs. Sådanne dyk i præstationerne vil være kostbare på dette tidspunkt af turneringen.

Liverpool v Real Madrid statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Liverpool giver 2.38 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens Real Madrid giver 2.80 på oddset.

Liverpool oser af selvtillid inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Liverpool præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Real Madrid kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. De måtte finde sig i 14 scoringer imod, eller et snit på 1.4 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

 • 12 af Liverpool’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
 • Liverpool har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid scorede i 31 af deres seneste 32 kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 17 udekampe
 • Real Madrid har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid vandt 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Liverpool var i tabte 5 af de seneste 6 kampe mod Real Madrid involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • Liverpool har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Liverpool har tabte i 5 af 6 seneste kampe mod Real Madrid
 • I de seneste 3 Liverpool hjemmekampe mod Real Madrid var summen af mål under 3.5
 • Liverpool har har ikke vundet i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Real Madrid

Odds til kampen mellem Liverpool og Real Madrid leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Liverpool (2.38) | Uafgjort (3.50) | Real Madrid (2.80)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.20) | Over 2.5 (1.67)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.38) | BTTS Nej (1.53)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

Liverpool vs Real Madrid – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Real Madrid på tirsdag.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Real Madrid med på Anfield.

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på tirsdag møder Liverpool.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Anfield.

Lineup Liverpool vs Real Madrid

Form Liverpool mod Real Madrid

Liverpool har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Wolverhampton. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-2 over Newcastle.

Real Madrid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Mallorca. De svarede stærkt igen mod Elche, som blev slået 4-0, før de sejrede 0-2 over Osasuna.

Liverpool mod Real Madrid – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Real Madrid synes at have et godt øje til Liverpool, som de har slået fem gange i deres seneste otte encounters. Bookmakerne har odds 2.80 på Real Madrid til at vinde igen.

Begge hold til at score gav kun gevinst i to af de foregående otte opgør mellem Real Madrid og Liverpool.

Bookmakerne giver Liverpool 42% chance for at tage tre point mod Real Madrid. Det svarer til, at man får 2.38 på oddset for sejr til Liverpool, mens aufgjort giver 3.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Real Madrid betaler dig pengene 2.80 gange igen på oddset.

Liverpool var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag. Liverpool præsterede to sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Anfield.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i undefined. Han har vist flaget for Liverpool med undefined mål for sæsonen og stod desuden for to i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Real Madrid har til gengæld forhåbninger om, at Federico Valverde kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt fire i de seneste seks.