Luton mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton agerer værter for Arsenal når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League den kommende tirsdag på Kenilworth Road.

Luton er nummer 17 i tabellen med ni point efter 14 kampe, mens Arsenal rangerer som nummer 1 med 33 point efter 14 kampe.

Selvom Luton halter efter Arsenal med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Premier League. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Luton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Arsenal ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de syv mål ind, eller 0.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

Luton er noteret for to sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson. Luton indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

Arsenal kigger på ti sejre, samt tre uafgjorte såvel som en nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Luton i de seneste 16 kampe
  • 11 af Luton’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Luton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 9 af Luton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Luton scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 24 af deres seneste 25 kampe
  • Arsenal scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • 5 af Arsenal’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • 5 af Arsenal’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form Luton mod Arsenal

Det er alt eller intet for Luton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Manchester United, hvortil de svarede igen mod Crystal Palace i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod Brentford. Luton var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig otte.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brentford nedlagt 0-1, hvorpå Lens blev fejet til side med 6-0. Senest gik formen ud over Wolverhampton, der blev slået med 2-1. Arsenal formåede at vinde fire af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede uafgjort en gang og tabte en, hvori de indkasserede tre og scorede ni mål.

Luton opnåede nul sejre og en point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv fem ind. Arsenal har været yderst dominerende i deres foregående fem kampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen. De har opnået flere point mod disse bundhold end noget andet hold i ligaen i denne sæson. De har opnået fem sejre, 15 point, scoret 15 mål og indkasseret to selv.

Luton vs Arsenal – Seneste nyt

Luton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Arsenal på tirsdag.

Marvelous Nakamba, Cauley Woodrow, Reece Burke, Mads Juel Andersen, Albert Sambi Lokonga og Daniel Potts er alle ude af truppen, som Luton tager imod Arsenal med på Kenilworth Road.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på tirsdag møder Luton. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Fabio Vieira i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Fabio Vieira, Emile Smith Rowe, Thomas Partey og Jurrien Timber, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod Arsenal – indbyrdes historik

Luton mod Arsenal Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jacob Brown, der viser god form for Luton. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Arsenal.Gæsterne krydser fingre for Edward Nketiah til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Luton vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Luton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Arsenals seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lutons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede en mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.