Luton mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth står overfor Luton den kommende lørdag i et Premier League møde på Kenilworth Road.

Bournemouth er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Kenilworth Road Premier League.

Luton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 26 mål. Det er 2.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Bournemouth kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Luton har vundet fem sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 19 kampe i denne sæson i Premier League. Luton lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Bournemouth har indtil videre præsteret 11 sejre og otte uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League. Bournemouth tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 10 kampe i træk Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 16 af de seneste 18 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Luton scorede i deres seneste 18 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Luton i 28 af de seneste 30 kampe i Premier League
  • Luton scorede i deres seneste 14 kampe
  • Bournemouth scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i Premier League
  • Bournemouth scorede i deres seneste 11 udekampe
  • Bournemouth scorede i deres seneste 10 udekampe i Premier League
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Bournemouth har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Luton mod Bournemouth

Luton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Nottingham Forrest, hvorefter de mod Tottenham tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Arsenal, der vandt 2-0. Luton præsterede kun én sølle sejr på Kenilworth Road af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede 11 mål og lukkede 12 ind.

Bournemouth har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Luton nedlagt 4-3, hvorpå Everton blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Crystal Palace, der blev slået med 1-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ti mål.

Bournemouth noterede sig 21 point efter seks sejre i deres seneste ti kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 21 mål, men indkasserede også 16 selv.

Luton vs Bournemouth – Seneste nyt

Luton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth den kommende lørdag. Marvelous Nakamba får en fridag fra Luton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma er blandt de fem spillere, som mangler for Luton på lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod Bournemouth – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Luton stod overfor Bournemouth. Det sluttede 4-3 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Luton vandt to af deres foregående ti kampe mod Bournemouth, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort.

Luton scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League. Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Luton og Bournemouth.

Luton mod Bournemouth Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Tahith Chong været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Bournemouth. Hos gæsterne går Antoine Semenyo efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Luton høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Luton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Luton præsterede et gennemsnit på tre mål, mens Bournemouth snittede fire mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Lutons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.