Luton mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford står overfor Luton på lørdag i et Premier League møde på Kenilworth Road.

Luton fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Brentford bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Luton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 25 mål. Det er 2.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Brentford præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Luton er noteret for seks sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 20 nederlag i Premier League i denne sæson. Luton lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Brentford kigger på otte sejre, samt otte uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Luton i 29 af de seneste 31 kampe i Premier League
  • I 13 af de seneste 15 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Luton har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Luton har ikke vundet deres seneste 10 kampe i Premier League
  • Brentford har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 21 af de seneste 23 kampe
  • Brentford tabte 10 af 11 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Brentford i 19 af de seneste 21 kampe i Premier League
  • Brentford har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe i Premier League

Form Luton mod Brentford

Det er alt eller intet for Luton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Arsenal, hvortil de svarede igen mod Bournemouth i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 5-1 mod Manchester City. Luton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede 11 og lukkede ti mål ind.

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Brighton. Herefter var de oppe imod Aston Villa i en kamp, der sluttede 3-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sheffield United, som blev nedlagt med 2-0. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv ni.

Luton noterede sig 13 point efter tre sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også 14 selv. Brentford sikrede sig fire sejre fra 16 scorede mål og 14 indkasserede i deres seneste ti kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 14 point til kontoen.

Luton vs Brentford – Seneste nyt

Luton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford den kommende lørdag. Marvelous Nakamba får en fridag fra Luton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma er alle ude af truppen, som Luton tager imod Brentford med på Kenilworth Road.

I værste fald må Brentford finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod Brentford – indbyrdes historik

Brentford har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Luton. Brentford vandt 3-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Luton vandt fire af deres foregående ti kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt seks af disse og resten sluttede uafgjort.

Brentford scorede i deres seneste 9 opgør mod Luton i Premier League. I en af de tidligere en kampe mellem Luton og Brentford scorede begge hold.

Luton mod Brentford Spiltips

Ross Barkley har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Luton satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Brentford kigger til gengæld mod Kristoffer Vassbakk Ajer i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Premier League.

Luton høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. Brentford lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Luton præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Kenilworth Road.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Luton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Brentford snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Lutons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Brentford spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.