Luton mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton tager imod Brighton på Kenilworth Road i runde 22 den kommende tirsdag i Premier League.

Luton er nummer 18 i tabellen med 16 point efter 20 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 7 med 32 point efter 21 kampe.

Luton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Brighton er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Brighton præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Luton har vundet fire sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Luton scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Brighton har indtil videre præsteret otte sejre og otte uafgjorte samt fem nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Luton i 24 af de seneste 26 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Luton i 19 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 10 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brighton i 23 af de seneste 25 kampe i Premier League
  • Brighton scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe i Premier League
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Brighton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Brighton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 14 af de seneste 16 udekampe i Premier League

Form Luton mod Brighton

Luton ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Burnley. Herefter var de oppe imod Bolton i en kamp, der sluttede 1-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Everton, som blev nedlagt med 1-2. Luton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeti og lukkede 11 mål ind.

Brighton virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Stoke, der blev nedlagt 2-4. Herefter spillede de 0-0 mod Wolverhampton, hvorpå Sheffield United blev besejret 2-5. Brighton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv syv.

Brighton noterede sig ti point efter to sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 11 mål, men indkasserede også syv selv.

Luton vs Brighton – Seneste nyt

Luton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Brighton. Issa Kabore og Marvelous Nakamba er ikke til rådighed for Luton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Marvelous Nakamba og Tom Lockyer er alle ude af truppen, som Luton tager imod Brighton med på Kenilworth Road.

Brighton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art. Kaoru Mitoma og Simon Adingra er ikke tilgængelige for Brighton på tirsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Igor, Simon Adingra, Kaoru Mitoma, Joel Veltman, Ansu Fati, Solly March og Julio Enciso, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod Brighton – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende tirsdag. Luton vandt fire af deres seneste ti kampe mod Brighton, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Premier League opgør mellem Luton og Brighton blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Luton og Brighton.

Luton mod Brighton Spiltips

Joao Pedro scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog syv i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Brighton kommer på besøg hos Luton.

Luton høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Brighton sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Luton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Brightons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Luton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Brighton snittede fire mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Lutons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.