Luton mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Everton kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Everton er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Kenilworth Road Premier League.

Luton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 26 mål. Det er 2.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Luton er noteret for seks sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 22 nederlag i Premier League i denne sæson. Luton indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

Everton kigger på 12 sejre, samt otte uafgjorte såvel som 15 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I 16 af de seneste 18 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 15 af de seneste 17 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Luton i 32 af de seneste 34 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 14 kampe
  • Luton scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • Everton har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • 14 af Everton’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Everton’s seneste 14 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Everton har ikke vundet deres seneste 9 udekampe i Premier League
  • Everton har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål

Form Luton mod Everton

Luton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 5-1 af Manchester City, før Brentford satte sig igennem med 1-5. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Wolverhampton, der satte sig igennem med 2-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Luton har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Luton præsterede kun én sølle sejr på Kenilworth Road af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede otte mål og lukkede 15 ind.

Everton har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Nottingham Forrest nedlagt 2-0, hvorpå Liverpool blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Brentford, der blev slået med 1-0. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Everton har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Everton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv tre.

Luton opnåede ni point for deres seneste ni møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede 13 og lukkede 20 mål ind. Everton sikrede sig seks sejre fra 13 scorede mål og fem indkasserede i deres seneste otte kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 19 point til kontoen.

Luton vs Everton – Seneste nyt

Luton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Everton på fredag. Marvelous Nakamba får en fridag fra Luton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma er blandt de fem spillere, som mangler for Luton den kommende fredag.

I værste fald må Everton finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Dominic Calvert-Lewin i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Andre Gomes og Dele Alli bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Kenilworth Road.

Luton mod Everton – indbyrdes historik

Luton vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på fredag. Luton vandt to af deres seneste fire kampe mod Everton, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

Everton scorede i deres seneste 4 opgør mod Luton i Premier League. Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Luton og Everton.

Luton mod Everton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Carlton Morris, der viser god form for Luton. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Everton.Gæsterne krydser fingre for Dominic Calvert-Lewin til at score igen efter tre Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Luton høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Everton sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt seks nederlag. Luton har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Kenilworth Road, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Luton præsterede et gennemsnit på to mål, mens Everton snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Lutons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.