Luton mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham står overfor Luton på søndag i et Premier League møde på Kenilworth Road.

Fulham fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. Luton bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Luton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 26 mål. Det er 2.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Fulham præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Luton har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 23 kampe i denne sæson i Premier League. Luton indkasserede mindst ét mål i deres seneste 16 kampe.

Fulham kigger på 12 sejre, samt otte uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I 18 af de seneste 20 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 17 af de seneste 19 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Luton i 34 af de seneste 36 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 16 kampe
  • Luton scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • 12 af Fulham’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål
  • Fulham har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Fulham i 17 af de seneste 19 udekampe
  • 9 af Fulham’s seneste 11 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 14 af de seneste 16 udekampe i Premier League

Form Luton mod Fulham

Bare ét point forhindrer Luton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Wolverhampton, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Everton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod West Ham, som satte sig igennem med 3-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Luton har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Luton har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Kenilworth Road. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede otte og indkasserede 13 mål.

Det er ikke helt skidt for Fulham, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Crystal Palace, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Brentford, før de desværre tabte med 0-4 til Manchester City. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede ni mål.

Luton noterede sig ti point efter to sejre i deres seneste ti kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også 21 selv. Fulham sikrede sig fire sejre fra 16 scorede mål og 14 indkasserede i deres seneste 11 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 16 point til kontoen.

Luton vs Fulham – Seneste nyt

Luton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Fulham på søndag. Marvelous Nakamba får en fridag fra Luton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma er blandt de fem spillere, som mangler for Luton den kommende søndag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Luton. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Kenny Tete og Raul Jimenez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod Fulham – indbyrdes historik

Luton har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Fulham. Fulham vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Luton går til kampen mod Fulham med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Fulham scorede i deres seneste 5 opgør mod Luton i Premier League.

Luton mod Fulham Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Carlton Morris, der viser god form for Luton. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Fulham.Gæsterne krydser fingre for Andreas Pereira til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Luton høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Luton har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Kenilworth Road, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Lutons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.