Luton mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Liverpool kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Luton er nummer 18 i tabellen med fem point efter ti kampe, mens Liverpool rangerer som nummer 4 med 23 point efter ti kampe.

Når det kommer til mål, er Luton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste fire kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ni gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Luton kan blot fremvise en enkelt sejr efter ti spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort to gange og lidt syv nederlag. Luton lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Liverpool har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter ti kampe. De kan i stedet fremvise syv sejre og to uafgjorte. Liverpool scorede mindst én gang i deres 20 forudgående kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Luton i de seneste 14 kampe
  • 10 af Luton’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Luton har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Luton scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i deres seneste 29 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste kampe
  • 13 af Liverpool’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i deres seneste 14 udekampe

Form Luton mod Liverpool

Bare ét point forhindrer Luton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Tottenham, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Nottingham Forrest. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Aston Villa, som satte sig igennem med 3-1. Luton præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Kenilworth Road. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede tre mål.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Toulouse nedlagt 5-1, hvorpå Nottingham Forrest blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Bournemouth, der blev slået med 1-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 13 mål.

Liverpool vandt tre af deres seneste tre opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede otte og indkasserede selv en mål, hvilket samlet indbragte ni point.

Luton vs Liverpool – Seneste nyt

Luton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Liverpool på søndag.

Reece Burke, Mads Juel Andersen, Amari’i Bell, Daniel Potts og Jordan Clark er blandt de fem spillere, som mangler for Luton på søndag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Liverpool-truppen, er Alexis Mac Allister i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Luis Diaz, Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Kenilworth Road.

Luton mod Liverpool – indbyrdes historik

Luton mod Liverpool Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Carlton Morris været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Liverpool. Hos gæsterne går Mohamed Salah efter at føje yderligere til hans samling af seks mål i hans seneste kampe.

Luton vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Liverpool vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Liverpool præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Luton formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Kenilworth Road.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Lutons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Liverpool formåede at score 2.6 mål i gennemsnit.