Luton mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton tager på hjemmebanen Kenilworth Road imod Manchester United, der kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

Manchester United er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Kenilworth Road Premier League.

Luton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Luton præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 22 mål, et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Manchester United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Luton har vundet fem sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League. Luton scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Manchester United kigger på 13 sejre, samt to uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Luton i 19 af de seneste 21 kampe i Premier League
  • Luton scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League
  • Luton scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Luton scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • 12 af Manchester United’s seneste 14 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 6 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Manchester United kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Manchester United i 11 af de seneste 13 kampe

Form Luton mod Manchester United

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Luton i øjeblikket. Mod Brighton satte de sig igennem i en 4-0 sejr, før de spillede 4-4 mod Newcastle. I sidste runde gik de dog ned med 1-3 mod Sheffield United. Luton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede 12 og lukkede 12 mål ind.

Manchester United har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Wolverhampton nedlagt 3-4, hvorpå West Ham blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Aston Villa, der blev slået med 1-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester United to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede syv mål.

Luton opnåede nul sejre og en point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind. Manchester United vandt fem af deres seneste syv opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 11 og indkasserede selv seks mål, hvilket samlet indbragte 15 point.

Luton vs Manchester United – Seneste nyt

Luton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United den kommende søndag. Marvelous Nakamba behøver ikke klæde om, når Luton næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma er blandt de fem spillere, som mangler for Luton den kommende søndag.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Andre Onana i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Harry Maguire, Antony, Mason Mount og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod Manchester United – indbyrdes historik

Manchester United vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Luton vandt nul af deres foregående to kampe mod Manchester United, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

Luton mod Manchester United Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Rasmus Hoejlund været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at Manchester United håber, at han kan bygge på mod Luton. Sidstnævnte håber til gengæld på Elijah Adebayo til at videreføre den form, som har bragt ham fem mål i hans seneste seks kampe.

Luton høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Luton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Lutons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.