Luton mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest står overfor Luton den kommende lørdag i et Premier League møde på Kenilworth Road.

Luton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Luton præsterede flotte to mål pr. kamp, eller sammenlagt 20 kasser. De indkasserede 25 mål, et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Nottingham Forrest præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Luton har vundet fem sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 17 kampe i denne sæson i Premier League. Luton var på måltavlen i deres seneste 16 i træk.

Nottingham Forrest kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I 13 af de seneste 15 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Luton scorede i deres seneste 15 kampe i Premier League
  • I 12 af de seneste 14 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Luton i 25 af de seneste 27 kampe i Premier League
  • Luton scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 22 af 24 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 22 af de seneste 24 udekampe i Premier League
  • Nottingham Forrest har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 20 af de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 kampe i Premier League

Form Luton mod Nottingham Forrest

Bare ét point forhindrer Luton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-3 af Aston Villa, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Crystal Palace. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Bournemouth, som satte sig igennem med 4-3. Luton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scorede 11 og lukkede 11 mål ind.

Nottingham Forrest har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Manchester United, før Liverpool satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 1-0. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv ni.

Luton opnåede otte point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede 11 og lukkede 14 mål ind. Nottingham Forrest sikrede sig en sejre fra otte scorede mål og ni indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Luton vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Luton kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest den kommende lørdag. Marvelous Nakamba får en fridag fra Luton-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma er alle ude af truppen, som Luton tager imod Nottingham Forrest med på Kenilworth Road.

Nottingham Forrest har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Gonzalo Montiel og Chris Wood bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Kenilworth Road.

Luton mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Nottingham Forrest formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Luton. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Luton vandt fire af deres foregående ti kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere en kampe mellem Luton og Nottingham Forrest scorede begge hold.

Luton mod Nottingham Forrest Spiltips

Carlton Morris har tre mål i seks Premier League kampe for Luton, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Nottingham Forrest. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Callum Hudson-Odoi, der har banket tre mål ind i Premier League.

Luton høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led syv nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Nottingham Forrest lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Luton præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Kenilworth Road.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Luton præsterede et gennemsnit på to mål, mens Nottingham Forrest snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af Lutons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.