Millers skal levere varen mod Hatters i jagten på overlevelse

Luton byder velkommen til Rotherham i Championship den kommende tirsdag på Kenilworth Road. Som nummer 12 i stillingen har Luton indsamlet 61 point efter 44 kampe. Med 40 point har Rotherham for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 22.

Det er snart nogle runder siden, at Rotherham senest smagte sejrens sødme i Championship. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Luton.

Luton fortsætter pointhøsten.

Luton går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Luton sluttede med en 0-0 uafgjort mod Reading, hvorefter de noterede en 3-2 sejr mod Bristol City for senest at agere den ene part i en 1-1 uafgjort mod Middlesbrough.

Luton har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på tirsdag.

Rotherham i miserabel form.

Rotherham vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Rotherham blev besejret 1-0 af Barnsley, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Brentford for senest at agere den ene part i i en 1-1 uafgjort mod Blackburn.

Rotherham har på udebane bare præsteret beskedne 2 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på tirsdag.

Luton vs Rotherham h2h

Head-2-Head

Luton vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på New York Stadium i november 2020 i Championship. Luton vandt 100%, mens Rotherham vandt 0% af deres seneste 1 kampe i Championship. Det efterlader et facit, der siger 1-0-0 i det samlede regnskab.

  • Luton Town er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Luton Town er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Luton Town har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Luton Town kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Rotherham United ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Rotherham United ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Rotherham United har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Rotherham United har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Luton giver 2.40 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens Rotherham giver 2.80 på oddset.