Luton mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Tottenham ankommer til Kenilworth Road på lørdag for at udfordre Luton i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Tottenham er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 17 point sammen på deres første syv kampe. Luton er fire point efter i stillingen med syv runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 17 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Luton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste tre kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Tottenham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Luton er noteret for en sejr, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til fem nederlag i Premier League i denne sæson. Luton har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Tottenham har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise fem sejre og to uafgjorte frem. Tottenham er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Luton scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Luton har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Luton i 11 af de seneste 12 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Luton’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham scorede i deres seneste 23 kampe
  • I 12 af de seneste 13 udekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 13 udekampe
  • 12 af Tottenham’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål

Form Luton mod Tottenham

Det er alt eller intet for Luton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Exeter, hvortil de svarede igen mod Everton i en 1-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Burnley. Luton er uden sejr i deres seneste hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt to nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv tre.

Tottenham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Sheffield United, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Arsenal, hvorpå Liverpool blev besejret 2-1. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led et nederlag. De scorede 16 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Luton vs Tottenham – Seneste nyt

Luton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Tottenham.

Ross Barkley, Daniel Potts, Jordan Clark og Gabriel Osho er blandt de fire spillere, som mangler for Luton den kommende lørdag.

Tottenham må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Ivan Perisic, Giovani Lo Celso, Alfie Whiteman, Bryan Gil, Ryan Sessegnon, Hugo Lloris og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod Tottenham – indbyrdes historik

Luton mod Tottenham Spiltips

Carlton Morris fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Luton. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Heung-Min Son i håb om, at han kan føje til de seks mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Tottenham.

Luton vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Tottenham vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Tottenham scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Luton var først på pletten i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Lutons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.