Luton mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Kenilworth Road den kommende fredag er en duel imellem hjemmeholdet Luton og gæsterne fra West Ham.

Luton er nummer 19 i tabellen med nul point efter to kampe, mens West Ham rangerer som nummer 2 med syv point efter tre kampe.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

West Ham lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • Luton har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Luton scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • 9 af Luton’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Luton vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 12 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af West Ham’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 12 kampe
  • 8 af West Ham’s seneste 9 kampe havde over 3.5 mål

Form Luton mod West Ham

Luton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Brighton tabte de 4-1, Chelsea også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Luton formåede at vinde 3-2 over Gillingham. Det ligner en sæson, hvor Luton vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League.

West Ham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Bournemouth, før de bankede Chelsea med 3-1. Senest blev Brighton nedlagt i en 1-3 sejr. West Ham går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen for en plads i en international turnering. West Ham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv otte.

Luton vs West Ham – Seneste nyt

Luton kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod West Ham.

Daniel Potts, Jordan Clark og Gabriel Osho er alle ude af truppen, som Luton tager imod West Ham med på Kenilworth Road.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed på fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Tomas Soucek og Konstantinos Mavropanos, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Kenilworth Road.

Luton mod West Ham – indbyrdes historik

Luton mod West Ham Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Carlton Morris ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. West Ham sætter deres lid til, at Jarrod Bowen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Luton høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Luton sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende fredag, da West Ham var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lutons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.5mål pr. kamp i denne serie.